Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Smartphones 18 februari 2019

Zo kijk je live naar de onthulling van de Samsung Galaxy S10

Aankomende woensdag is het eindelijk zover en zal de Samsung Galaxy S10 in volle glorie worden onthuld tijdens het Galaxy Unpacked evenement. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om daar ook daadwerkelijk bij aanwezig te zijn, maar gelukkig leven we in een tijd waarin je via internet zo’n beetje elk belangrijk evenement gewoon live kunt volgen. Zo ook voor Samsung’s Galaxy Unpacked en dit is hoe je gewoon live mee kunt genieten.

Pre-registratie Samsung Galaxy Unpacked

Waar je vroeger misschien allerlei omwegen moest vinden om live te kunnen meekijken naar een Samsung onthullingsevenement, hoef je tegenwoordig alleen maar naar de Samsung website te surfen. Daar krijg je meteen op de hoofdpagina te zien dat je live mee mag kijken naar het Galaxy Unpacked evenement op 20 februari en de tijd staat er zelfs nog goed op voor in Nederland. Het spektakel begint om 20:00 uur en je kunt je zelfs al opgeven voor een pre-registratie. Op het formulier kun je meteen ook invullen wat je het belangrijkst vindt aan je nieuwe smartphone, zodat ze daar (hopelijk) in de toekomst rekening mee houden. Voordat je registratie compleet is, moet je nog wel even bewijzen dat je geen robot bent.

Samsung Galaxy S10 onthulling

Hints naar Galaxy F

Als je vervolgens op woensdag weer naar de site gaat, ben je er helemaal klaar voor en kun je alvast watertanden bij het zien van de nieuwe vlaggenschepen. Om je alvast in de stemming te krijgen is er nog een kort aankondigingsfilmpje te zien op de site, die eigenlijk alleen bestaat uit een animatie van de datum van het evenement. Dat gebeurt wel onder het genot van een spannend muziekje, waardoor het toch lijkt alsof je iets FOMO-waardigs aan het kijken bent. In de video komt ook de tekst “The Future Unfolds” voorbij, wat natuurlijk een hint is naar het opvouwbare Galaxy F toestel.

Deze week is het dus zover maar als je alvast wilt weten wat je te wachten staat, kun je in dit artikel zo’n beetje alles lezen wat we op het moment over de Samsung Galaxy S10 weten.

Samsung

Reageer op artikel:
Zo kijk je live naar de onthulling van de Samsung Galaxy S10
Sluiten