Samsung Galaxy Unpacked September 2020: zo volg je de livestream

Vandaag is het zover: het Unpacked-evenement van Samsung voor de presentatie van een nieuw toestel. Zo kun je live meekijken.

Vorige week begon Samsung met het versturen van de uitnodigingen voor het The Galaxy Unpacked for Every Fan. In plaats van een gewone presentatie zoals normaal gebruikelijk zou zijn, gaat ook deze volledig digitaal. Gelukkig is dat niet erg, want je kunt het event nog steeds live meemaken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een device waarop je kunt kijken. Samsung zendt de presentatie live uit.

Hier volg je de presentatie van Samsung live

Je hoeft gelukkig niet te wachten op de release van de nieuwe telefoon. Het zal om 16.00 uur plaats gaan vinden. Je kunt het volgen via de YouTube-pagina en de website van Samsung. Eerder dropte het al een korte trailer voor het event.

Een nieuwe telefoon?

De grote vraag is natuurlijk wat Samsung gaat presenteren tijdens het event. Er gaan op dit moment verschillende geruchten rond. Het gaat vermoedelijk om de Samsung Galaxy S20 Fan Edition. De S20 is natuurlijk al bekend, maar wat de Fan Edition precies inhoudt is nog maar de vraag. Toch lijkt het er niet ver van af te zitten, aangezien het bedrijf zelf for Every Fan aan de naam van het event heeft toegevoegd. Volgens de site gaat het dan ook over een budget vlaggenschipmodel van de Samsung Galaxy S 20. Het zou meer voor weinig geld zijn.

Samsung beschrijft het in de aankondiging van het evenement zo: “Samsung heeft in de loop der jaren een speciale band opgebouwd met Galaxy-fans over de hele wereld. Met behulp van hun waardevolle feedback zijn tal van innovaties gecreëerd die de mobiele ervaringen van iedereen verbeterd hebben.”

Wat het precies wordt zien we vanaf 16.00 uur. Wat hoop jij dat het bedrijf gaat presenteren?

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Unpacked September 2020: zo volg je de livestream
Sluiten