Redactie
Redactie Gadgets 20 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Samsung kondigt twee nieuwe wearables aan: Galaxy Watch Active en Galaxy Fit (e)

Samsung heeft binnen de nieuwe line-up Galaxy Wearables de Galaxy Watch Active en de Galaxy Fit (e) geïntroduceerd. Met de Galaxy Watch Active wil de Koreaanse techgigant het gat tussen stijl en sportkennis dichten. De Galaxy Fit en Galaxy Fit e hebben vooral een praktische functie: je sportieve doelen naar een hoger niveau tillen.

Dit is de nieuwe Galaxy Watch Active

Verwacht de Galaxy Watch zoals je die al kent in een sportiever jasje. Het design is dunner, lichter en veelzijdiger geworden. Uiteraard kun je de smart watch personaliseren met verschillende wijzerplaten en bandjes.

Galaxy Wearables

Onder de motorkap zijn er ook wat snufjes toegevoegd, die de gezondheid kunnen bevorderen. We noemen met opzet ‘gezondheid’ en niet ‘sportiviteit’, de functies van de Galaxy Watch Active gaan namelijk dieper dan het monitoren van je sportieve prestaties. Verwacht de volgende features:

  • HR Alert: je kunt de Galaxy Watch zo instellen dat je een melding krijgt wanneer je bij inactiviteit een te hoge hartslag hebt. Via een software-update kan HR Alert binnenkort ook een melding geven bij een erg lage hartslag.
  • Dagelijkse gemoedsrust: het managen van stress wordt minder stressvol. Met de Stress Tracker houd je je stressniveau in de gaten en krijg je ademhalingsoefeningen om je terug in balans te brengen.
  • Gemakkelijke fitnesstracking: kies je activiteit en begin. Zo simpel is het. De Galaxy Watch Active weet of je hardloopt, fietst, roeit, de elliptical trainer gebruikt of een dynamische workout doet. Je kiest handmatig uit meer dan 39 activiteiten, selecteert jouw dagelijkse doelen en houdt je progressie bij

De smart watch opereert uiteraard binnen het eco-systeem van Samsung en werkt samen met zowel Android als iOS. Ook kun je het horloge gebruiken met apps van derden, zoals Under Armour, Spotify en Strava. De Galaxy Watch Active is vanaf 15 maart beschikbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 249,99 euro.

Dit is de nieuwe Galaxy Fit en Galaxy Fit e

De Fit en Fit e zijn wearables voor degenen die er een sportieve levensstijl op nahouden. Dankzij de dunne, lichte designs en de lange levensduur kun je de fitnesstrackers met gemak een week dragen en zo al je bewegingen monitoren. De Fit en Fit e beginnen automatisch te monitoren zodra je start met lopen, hardlopen, fietsen, roeien of een dynamische workout. Ook kun je handmatig in de Samsung Health-app aangeven welke bewegingen je kunt monitoren.

Galaxy Wearables

Dankzij de slaapanalyse en stressmanagementtools hou je ook ander onderdelen van een gezond bestaan in de gaten. De Galaxy Fit is in de kleuren zwart en zilver beschikbaar vanaf eind april voor een verkoopadviesprijs van 99,99 euro. De Galaxy Fit e is vanaf half april verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en geel en kost 39,99 euro. Beide wearables zijn waterbestendig, waardoor je ze kunt dragen onder de douche of tijdens het zwemmen.

Samsung heeft ook de Galaxy Buds geïntroduceerd, het antwoord op de Airpods.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung kondigt twee nieuwe wearables aan: Galaxy Watch Active en Galaxy Fit (e)
Sluiten