Maak kennis met Samsung’s kersverse en stijlvolle Galaxy Watch

Vandaag is een heugelijke dag voor Samsung fans. Het is namelijk de dag van het Samsung Galaxy Unpacked  2018  evenement en de langverwachte Galaxy Note 9 is eindelijk officieel gelanceerd samen met de nieuwe innovatieve S Pen. Niet alleen de smartphone wordt vandaag in de spotlight gezet, maar ook een nieuwe Samsung Galaxy Watch mag vandaag genieten van alle aandacht. Het slimme horloge is stijlvoller dan ooit en komt met talloze styling mogelijkheden om hem je eigen unieke look te geven.

Galaxy Watch voor ieders unieke persoonlijkheid

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland, geeft aan dat Samsung het belangrijk vindt dat mensen zich met de producten helemaal kunnen uiten. Om dat te bewerkstelligen heb je met de Galaxy Watch zoveel mogelijkheden op stijlgebied, dat de Watch een reflectie kan worden van ieders unieke persoonlijkheid. De smartwatch komt ten eerste in twee verschillende uitvoeringen van 42 mm en 46 mm en daarnaast kun je nog kiezen voor de kleuren Silver, Midnight Black en Rose Gold. Om hem helemaal naar je hand te zetten kun je spelen met verschillende wijzerplaten en horlogebandjes van het merk Braloba. De grotere watch komt met bandjes in de kleuren Onyx Black, Deep Ocean Blue en Basalt Grey. Met de kleinere variant kun je al helemaal uit je dak gaan met bandjes in Onyx Black, Lunar Grey, Terracotta Red, Lime Yellow, Cosmo Purple, Pink Beige, Cloud Grey en Natural Brown.

Samsung Galaxy Watch

Stijlvol en gezond

Hoewel je de Galaxy Watch gewoon zou kunnen dragen als een fashion item, heeft hij natuurlijk ook allerlei handige functies. Zo zorgt hij ervoor dat je naast stijlvol ook gezond door het leven gaat door je op verschillende gebieden te helpen. De nieuwe stress management tracker houdt bijvoorbeeld bij wat je stressniveau is en wanneer deze te hoog is, krijg je passende ademhalingsoefeningen voorgesteld om weer even tot rust te komen.

Samsung Galaxy Watch

Fit en uitgerust

Daarnaast helpt de wearable je ook om lekker fit te worden en blijven. Er zijn 21 nieuwe oefeningen aan het repertoire toegevoegd, zodat je nu  met in totaal 39 workouts aan de slag kunt. Ook voedsel is natuurlijk belangrijk als je gezond wilt leven en via een intuïtieve calorieteller en gepersonaliseerde alerts helpt de Watch je om je doelen te behalen. Hiervoor werkt hij samen met Bixby Vision. Telkens als je iets eet, kun je met je smartphone hier een foto van maken en de voedingswaarde wordt vervolgens meteen geüpload naar Samsung Health. Ook als je ‘s avonds naar bed gaat, blijft het horloge zich om je gezondheid bekommeren. De slaaptool houdt dan de verschillende fases van je slaap bij, waaronder je REM slaap, en helpt je om voortaan uitgerust wakker te worden en overdag fitter te zijn.

Samsung Galaxy Watch

Galaxy ecosysteem om je pols

Met de Galaxy Watch heb om je pols de toegang tot Samsung’s Galaxy ecosysteem hangen. Je kunt onder andere aan de gang met de SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Spotify, Under Armour en Bixby apps. Ook voor de Nederlandse markt zijn er speciaal apps ontwikkeld, zoals 9292, Nu.nl, NOS en Buienradar. Via Smartthings kun je bijvoorbeeld je robotstofzuiger opdracht geven om eens schoon te gaan maken en weet je precies wanneer je wasmachine klaar is. Wat fijn is aan de Galaxy Watch is dat je je ook niet elke dag bezig hoeft te houden met de batterij. Deze zou namelijk zo’n 80 uur meegaan. Ook voor water hoef je niet bang te zijn met de 5 ATM rating.

Samsung Galaxy Watch

Beschikbaar vanaf 7 september

Helaas zullen we nog heel even moeten wachten totdat de Galaxy Watch in de winkel ligt. Pas op 7 september is het namelijk zover. Het 42 mm model is dan in ons landje beschikbaar in de kleuren Midnight Black en Rose Gold en komt met een prijskaartje van 309 euro. Het grotere 46 mm model komt in de kleur Silver en kost je 329 euro.

Samsung Galaxy Watch

Steeds meer bedrijven lijken wel wat te zien in smartwatches en komen met hun eigen variant. Zo kunnen we ook van BMW volgend jaar een paar modellen verwachten.

Reageer op artikel:
Maak kennis met Samsung’s kersverse en stijlvolle Galaxy Watch
Sluiten