Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 15 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Groot lek onthult nieuwe Samsung smartwatches, oordopjes en meer!

Op 20 februari organiseert Samsung een Unpacked-event, waar een hoop onthullingen plaats gaan vinden. Zo kun je rekenen op de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e, een opvouwbaar toestel en verschillende wearables. Daar weten we nu een stuk meer over!

Samsung Wearable

Samsung heeft namelijk een update uitgebracht voor zijn Galaxy Wearable-app voor Android, voormalig bekend als Samsung Gear. Een update die wellicht iets te vroeg komt, want het nieuwe scherm toont ook gadgets die pas op 20 februari onthuld gaan worden. Oeps…

We zien draadloze oordopjes, een smartwatch en een fitness-band. De update is gespot door een Twitter-account genaamd SamCentralTech. De eerste gadget op de lijst is de Galaxy Watch Active, de op fitness gefocuste wearable die de afgelopen weken meermaals lekte. Toen rekenden we nog op de naam Galaxy Sport.

Samsung Galaxy Wearables

De Galaxy Watch Active heeft een 4omm case en komt in minimaal twee kleuren op de markt. Helaas beantwoordt de afbeelding nog steeds niet de meest prangende vraag: hoe vervangt Samsung zijn roterende schermrand?

De volgende twee zijn de Galaxy Fit en Galaxy Fit e. Het is nog niet duidelijk waar de ‘e’ voor staat, maar gezien de Galaxy S10e gaat het waarschijnlijk om een goedkoper model. Tot slot hebben we de Samsung Galaxy Buds, waarmee we eerder deze week al kennis maakten.

Samsung Galaxy Wearables

Het gaat om AirPods-killers die je draadloos op de achterkant van de Galaxy S10 op kunt laden. Naar verluidt gaan ze rond de 200 dollar kosten, dus Samsung zal met een indrukwekkend setje op de proppen moeten komen. Voor verdere specificaties, details en prijzen blijft het een kwestie van geduld hebben: op 20 februari weten we meer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

SamCentralTech

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Groot lek onthult nieuwe Samsung smartwatches, oordopjes en meer!
Sluiten