De Samsung Galaxy Z Fold 2 is aangekondigd vandaag (en je hebt er niets aan)

De Samsung Galaxy Z Fold 2, de nieuwe opvouwbare smartphone van het bedrijf, is aangekondigd. Tijdens Galaxy Unpacked 2020 werd er gesproken over de smartphone, maar ook direct duidelijk gemaakt dat we geduld moeten hebben.

Na de komst van de Galaxy Note 20 serie, de Galaxy Watch 3, Tab S7 en de Galaxy Buds Live hoopte we stiekem ook op het opvouwbare toestel. De Samsung Fold 2 kwam zeker even voorbij, maar misschien niet helemaal op de manier waarop menig fan hoopte.

Samsung Galaxy Z Fold 2 is te zien

De Samsung Galaxy Z Fold 2 was vandaag te zien. En hoe. Er werden beelden van de opvouwbare smartphone naar buiten gebracht. Zo is te zien dat het toestel, ten opzichte van het vorige model, aanzienlijk verbeterd is. Vooral het scherm aan de voorkant is een flink stuk vooruit gegaan. Waar je bij de Galaxy Fold eerste nog beschikte over een heel klein 4.7-inch scherm, is de Fold 2 voorzien van een 6.2-inch scherm. Deze gaat gepaard met een hole-punch notch, waardoor je het scherm ook optimaal kunt gebruiken.

Verder weten we dat het scherm, uitgeklapt, 7.6-inch groot is en vrijwel randloos is. Ook in deze staat beschikt de telefoon over een infinity-o display, wat ook een grote verbetering is.

We kunnen de Galaxy Z Fold 2 verwachten in de kleuren Mystic Black en Mystic Bronze.

Samsung Galaxy Z Fold 2
In Mystic Bronze (Afbeelding: Samsung)

Nog even wachten

Ondanks het feit dat Samsung wel sprak over de Fold 2, was er verder teleurstelling te vinden. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft duidelijk meer tijd nodig om de opvouwbare smartphone helemaal af te ronden. Er werd voornamelijk gesproken over het feit dat Samsung met Google en Microsoft bezig is om de opvouwbare ervaring beter te maken.

Het is wat dat betreft meer een manier om te laten zien dat de Samsung Galaxy Z Fold 2 daadwerkelijk gemaakt wordt. Dat Samsung druk bezig is met de opvolger, maar dat we nog even moeten wachten voor hij er is.

Samsung Galaxy Z Fold 2
Opengeklapt (Afbeelding: Samsung)

Hoelang we precies moeten wachten, dat is op dit moment nog niet bekend.

Reageer op artikel:
De Samsung Galaxy Z Fold 2 is aangekondigd vandaag (en je hebt er niets aan)
Sluiten