Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 29 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy Z Fold 2 lekt uit: flinke verbetering in het ontwerp

Op 5 augustus organiseert Samsung een nieuw Unpacked evenement. De verwachting is niet alleen dat het Zuid-Koreaanse bedrijf de Note 20 serie gaat laten zien, maar ook de Samsung Galaxy Z Fold 2. De opvolger van de eerste opvouwbare smartphone van Samsung lekt uit, waardoor niet alleen de naam bevestigd wordt.

De gelekte foto toont de voorkant van de smartphone en laat het opstartscherm zien. Daardoor weten we niet alleen dat de smartphone de naam Galaxy Z Fold 2 krijgt. We zien ook een sterke verbetering in het ontwerp.

Samsung Galaxy Z Fold 2 lekt uit

De geruchtenmolen is al enige tijd aan het draaien rondom de smartphone. De Galaxy Fold verscheen vorig jaar en Samsung komt dit jaar met een opvolger. Dat weten we niet alleen door verschillende geruchten, maar bijvoorbeeld ook door een trailer van het Unpacked evenement. Op 5 augustus kunnen we de Samsung Galaxy Z Fold 2 verwachten, zoals de smartphone gaat heten. Althans, als deze nieuwe gelekte foto daadwerkelijk de telefoon laat zien.

De foto komt via Twitter bovenwater en toont het opstartscherm met de naam van de opvouwbare smartphone. Daarbij zien we ook dat Samsung gebruik heeft gemaakt van een hole-punch notch. Wat dat betreft is de Z Fold 2, qua ontwerp, een verbetering op zijn voorganger. Het model was destijds voorzien van een flinke notch.

Het is lastig te zien of Samsung op dat gebied voor een zelfde ontwerp heeft gekozen als bij de Galaxy S20 serie. Deze smartphones zijn, net als de Note 10 serie, voorzien van een kleine hole-punch in het midden van het scherm. Dit keer lijkt deze op het rechterdeel van de smartphone te zitten. Het enige probleem is dat de foto van de Galaxy Z Fold 2 een zwarte achtergrond laat zien. We zien de schermranden amper en dus ook niet wat er om die hole-punch heen zit.

Wat de opvouwbare smartphone daadwerkelijk te bieden heeft, dat zien we dus op 5 augustus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft ๐Ÿš€

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Z Fold 2 lekt uit: flinke verbetering in het ontwerp
Sluiten