Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy Z Fold 4 gaat groot nadeel mogelijk toch tackelen

De opvouwbare smartphone is, ondanks dat hij nog vrij nieuw is, anno 2022 meer geaccepteerd dan ooit. Steeds meer mensen kijken uit naar de lancering van, bijvoorbeeld, de Samsung Galaxy Z Fold 4.

Al helemaal, omdat het er steeds meer op begint te lijken dat de smartphone een groot probleem van zijn voorgangers op gaat lossen. Staat ons een feestje te wachten deze zomer?

Samsung Galaxy Z Fold 4 maakt einde aan groot nadeel

Er zijn een aantal zaken die het grote succes van de opvouwbare smartphone nog in de weg staan. Ten eerste is dat het hoge prijskaartje en ten tweede is dat, onder andere, de vouw in het scherm. Ondanks de prettigere werking van de Samsung Galaxy Z Fold 3, is dit onderdeel nog steeds erg merkbaar in het dagelijkse gebruik.

Wat dat betreft gaat de Samsung Galaxy Z Fold 4 waarschijnlijk een hele verbetering worden. Op Twitter deelt betrouwbare bron Ice Universe een foto van het beeldscherm van de smartphone. Het toestel beschikt logischerwijs nog steeds over een vouw, maar deze lijkt aanzienlijk minder aanwezig te zijn dan bij het huidige model.

Het is echter wel belangrijk om het nieuws met een korreltje zout te nemen. Ice Universe is een zeer betrouwbare bron op dit gebied en heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Toch is het altijd lastig om dergelijke informatie te bevestigen. De foto is bij beide toestellen uit dezelfde hoek genomen, maar het is niet te zien hoeveel meer de Galaxy Z Fold 3 gebruikt is. De Samsung Galaxy Z Fold 4 kan dus over een lichtere vouw beschikken, maar zekerheid hebben we nog niet.

Een goede ontwikkeling

We zijn echt nog wel even verwijderd van het grote succes, maar de opvouwbare smartphone ontwikkelt zich goed. De Samsung Galaxy Z Fold 3 van vorig jaar was, in tegenstelling tot zijn voorganger, echt helemaal prototype-af. Het voelde als een volwaardig product dat erg prettig in gebruik was.

Samsung Galaxy Z Fold 3: de meest indrukwekkende smartphone die je laat liggen

Benieuwd wat we van de smartphone vonden? Je leest het in onze review die je via de bovenstaande link kunt checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Z Fold 4 gaat groot nadeel mogelijk toch tackelen
Sluiten