Mark Hofman
Mark Hofman Tech 12 mrt 2019

‘Samsung komt met goedkoper vlaggenschip dan Galaxy S10e’

De Galaxy S10 serie is op dit moment dé vlaggenschip-serie van Samsung. Echter zal het voor de producent niet alleen bij deze drie toestellen blijven. We kunnen ook nog eens het Galaxy Note 10 vlaggenschip verwachten en er gaan nog steeds geruchten over een ultieme Galaxy S10 variant. Maar waar de teller met de Galaxy Fold op vijf vlaggenschepen staat, kunnen we er nog een verwachten. En deze moet goedkoper worden dan de Galaxy S10e.

Samsung lanceert goedkoper vlaggenschip dan Galaxy S10e

De Galaxy Note 10 gaat de teller van Snapdragon 855 aangedreven apparaten op zes brengen. Echter kunnen we, volgens de mensen van AndroidHeadlines, nog heel veel meer verwachten van de producent. Zo laten een bron aan de website weten dat Samsung buiten de Galaxy S10 serie, Galaxy Note 10 en Galaxy Fold met nog een vlaggenschip komt. Dit vlaggenschip zou overigens wel aanzienlijk goedkoper zijn dan de goedkoopste Galaxy S10 variant, de Galaxy S10e.

Er is dus een aanzienlijke kans dat Samsung met een gloednieuw vlaggenschip op de markt komt die beter betaalbaar zou zijn. Dat zou het vlaggenschip-spelletje van Samsung overigens niet veel makkelijker maken. Van alle smartphones die nu bekend zijn, is de marge tussen de verschillende vlaggenschepen bijzonder groot. Zo is het goedkoopste vlaggenschip (de Galaxy S10e) voorzien van een prijskaartje van €749, waar het duurste vlaggenschip (Galaxy Fold) je zo’n €1980 kost. Met een goedkoper vlaggenschip wordt deze marge alleen nog maar groter.

Ondanks het gebruik van een Snapdragon 855 chipset, wordt het toestel dus goedkoper. Maar meer dan dat weten we ook echt niet. Er zijn op dit moment weinig tot geen details bekend gemaakt omtrent het toestel. Maar met een prijskaartje dat net onder de Galaxy S serie gaat zitten, zouden we zomaar eens te maken kunnen hebben met de Galaxy A90. Dit toestel zal voorzien worden van slechts een camera Dat zou mogelijk worden door een pop-out camera die de mogelijkheid heeft om te draaien.

Samsung Galaxy S10e preview uitgelicht iPhone SE

Wanneer, en of, het toestel lanceert zullen we later horen. Tot nu toe zijn er nog geen verwachten wat betreft een releasedatum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Samsung komt met goedkoper vlaggenschip dan Galaxy S10e’
Sluiten