Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 19 jul 2018

Samsung dist iPhone X opnieuw met bizarre commercial

Hoewel Samsung en Apple samen zaken doen, blijven het toch twee grote concurrenten van elkaar en vinden ze het leuk om af en toe de draak met elkaar te steken. Onlangs was Samsung weer aan zet en bedachten ze een commercial om met de iPhone X aan de haal te gaan. De downloadsnelheid van de Galaxy S9 zou namelijk hoger snel zijn en daar moest natuurlijk wel even iets over gezegd worden.

Samsung praatjes in de Apple Store

In in reclame zie je een vrouw in de Apple winkel met wat vragen over de iPhone X. Ze confronteert een Apple medewerker met de vraag of de iPhone X dus niet de snelste downloadsnelheden heeft. Hierop geeft de medewerker aan dat het klopt, maar dat hij wel sneller is dan de iPhone 8.

De klant blijft echter volhouden en stelt vragend dat de downloadsnelheden dus niet sneller zijn dan bij de Galaxy S9. De Apple medewerker heeft hier niet echt een antwoordt op, mompelt een beetje en trekt wat vreemde bekken. Hiermee vindt Samsung het wel weer genoeg geweest en eindigt de commercial met de woorden “Upgrade to Galaxy”.

Samsung iPhone X reclame

Een beetje humor mag best

Het is niet de eerste keer dat Samsung aan de haal gaat met Apple en eigenlijk is een beetje humor op zijn tijd wel fijn.  Ze lijken het allemaal te doen en Huawei pakte in een van zijn reclames zelfs zowel Apple als Samsung aan. Als je daadwerkelijk onderzoek doet naar je toestel voordat je iets koopt, laat je je natuurlijk niet zomaar beïnvloeden door een reclame en het is onwaarschijnlijk dat mensen hierdoor hun iPhone X inwisselen voor een Galaxy S9.

Binnenkort gaat de strijd in ieder geval lekker door en krijgen we best kort op elkaar de Galaxy Note 9, de nieuwe iPhone X toestellen en de Galaxy S10.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Samsung dist iPhone X opnieuw met bizarre commercial
Sluiten