Wesley Akkerman
Wesley Akkerman | LinkedIn Tech 19 nov 2019

Samsung kondigt Star Wars-editie van Galaxy Note 10+ aan

Samsung heeft een speciale versie van de Samsung Galaxy Note 10+ gepresenteerd. Het toestel heeft een Star Wars-thema gekregen. Het toestel zal onder meer in de Verenigde Staten verkocht worden voor 1.299,99 dollar, dat omgerekend 1.174 euro is.

Met de naderende release van Star Wars: The Rise of Skywalker, de positieve reacties op The Mandalorian en de onlangs uitgebrachte videogame Star Wars Jedi: Fallen Order, draait de marketingmachine van de geliefde franchise overuren. Dit is dus hét moment om een smartphone uit te brengen die de harten van fans mogelijk sneller doet kloppen. Dit jaar brengt Samsung namelijk nog een speciale editie van de Samsung Galaxy Note 10+ uit, uiteraard met een Star Wars-thema.

Galaxy Note 10+ met Star Wars-thema

De speciale editie van de telefoon beschikt onder meer over een stylus in de vorm van een rode lightsaber. De zwarte behuizing van de Note 10+ heeft verder op de achterkant een embleem van The First Order, de nieuwe slechte organisatie uit de huidige trilogie. Ook zijn er nog wat rode elementen aan het design toegevoegd, zoals bij de knoppen en rondom de camera.

Speciale editie van de Samsung Galaxy Note 10+ met Star Wars-thema. (Afbeelding: Samsung)

De zwarte doos waarin de Samsung Galaxy Note 10+ verpakt wordt, heeft een afbeelding van Kylo Ren. In de doos zit verder nog een zwarte versie van de Galaxy Buds, die in een hoesje zitten met een rode binnenkant. Daarnaast vind je in de doos een leren telefoonhoes met Ren op de achterkant en tref je er een speciale metalen badge aan waar Ren eveneens op afgebeeld is.

De telefoon zelf heeft exclusieve achtergronden, animaties, geluidjes en iconen.

Prijs van het pakket

In de Verenigde Staten zal de Star Wars-editie van de Samsung Galaxy Note 10+ verkrijgbaar zijn vanaf 13 december, voor een prijs van 1.299,99 dollar. Dat is omgerekend ongeveer 1.174 euro. Over een release in Nederland is helaas niets bekend, maar de variant komt wel naar andere Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Hypebeast

Reageer op artikel:
Samsung kondigt Star Wars-editie van Galaxy Note 10+ aan
Sluiten