Samsung lekt zelf afbeeldingen van Samsung Galaxy S20

Samsung heeft dit keer zelf afbeeldingen gelekt van de aankomende Samsung Galaxy S20-serie. De afbeeldingen staan op de eigen website en bevestigen enkele geruchten die al eerder online verschenen. Op 11 februari aanstaande worden de smartphones aangekondigd.

Zo weten we nu honderd procent zeker dat de naam van de aankomende Galaxy-vlaggenschepen Samsung Galaxy S20 wordt, aangezien die naam op de pagina vermeld wordt. Ook zien we dat de toestellen een kleine selfiecamera in het midden, achter het scherm gaan krijgen. Achterop zit een groot cameravierkant dat een klein beetje uitsteekt, zoals we die bijvoorbeeld ook zien op de iPhone 11-serie en de Samsung Galaxy Note 10 Lite. Daarnaast zien we een speciaal hoesje voor het toestel op de afbeelding, eentje waarin led-lampjes zitten.

Dit is de Samsung Galaxy S20

De afbeeldingen zijn afkomstig van een Europese winkelwebsite van Samsung en waren kort na het lekken ervan direct offline gehaald, schrijft Winfuture. Dit is overigens niet de eerste keer dat Samsung per ongeluk te vroeg marketingmateriaal online plaatst. Zo konden we al een dag voor de aankondiging zien hoe de Galaxy Note 10 en Note 10+ eruit zouden zien. En we hebben nog een recenter voorbeeld: het bestaan van de Samsung Galaxy Buds+ werd eerder vandaag bevestigd door het te vroeg uitbrengen van een applicatie.

Samsung Galaxy S20. (Afbeelding: Samsung)

De officiële presentatie van de S20-serie laat nu niet lang meer op zich wachten. Dat moet namelijk volgende week gaan gebeuren, op 11 februari. In totaal zouden er drie modellen op de markt moeten verschijnen: een reguliere versie, een plus-variant en natuurlijk het Ultra-model. De verwachting is dat alle drie de modellen een 120 Hz-scherm, in elk geval 5G ondersteunen in de Verenigde Staten en flinke camera-upgrades krijgen.

Samsung Galaxy S20. (Afbeelding: Samsung)

Daarnaast kondigt Samsung nog meer aan tijdens Unpacked 2020, zoals het evenement heet. Zo mogen we naast de S20 en de Galaxy Buds+ bijvoorbeeld ook de Galaxy Z Flip en misschien wel meer informatie over de Samsung Galaxy Home Mini verwachten.

Winfuture

Reageer op artikel:
Samsung lekt zelf afbeeldingen van Samsung Galaxy S20
Sluiten