Daniel Koster
Daniel Koster Tech 2 sep 2016

Vandaag: Samsung moet miljoenen telefoons terugroepen, Narcos seizoen 2 vanaf nu te zien en meer

Plots komt er weer leven in het Twitteraccount van Apple

Dit is toch grappig. Apple zit op Twitter, heeft meer dan 140.000 volgers en is sinds 2011 lid. Het bedrijf heeft echter nog nooit een tweet geplaatst. Nu is plots de profielfoto van een update voorzien. Daar gaat wat mee gebeuren!

Check vanaf vanavond Narcos seizoen 2 via Netflix

Vanaf vanavond is het langverwachte tweede seizoen te zien. Yes!

Pokémon Go haalt flink wat geld op

De omzet van Pokémon Go is niet mis. Het spel bestaat nu twee maanden, maar heeft in die tijd 393 miljoen euro opgebracht. Kijk, daar kun je mee thuiskomen!

Google trekt de stekker uit de modulaire telefoon

Wij vroegen ons al af wanneer we meer van Project Ara gingen horen. Dit is het project waarbij Google aan de modulaire telefoon werkt. Nou ja, werkte. Vandaag is duidelijk geworden dat Google ermee gaat kappen.

Drama voor Samsung: miljoenen Note 7 telefoons moeten terug

De roddel ging al langer dat de batterij van de gloednieuwe Note 7 kan ontploffen. Nu heeft Samsung dat bevestigd en aangegeven dat alle Note 7 toestellen terug naar het bedrijf kunnen. Je krijgt dan binnen enkele weken een nieuwe. Dat gaat Samsung flink wat tijd en geld kosten!

De eerste video van de ontploffende SpaceX raket

We hebben de eerste video voor je in petto waar je de Falcon 9 raket van SpaceX op ziet ontploffen. Wij vinden dat er gaaf uitzien, maar balen uiteraard voor SpaceX. En ook voor Mark Zuckerberg. Aan boord was ook zijn satelliet van rond de negentig miljoen euro. Balen man!

Snapseed kan nu ook RAW foto’s bewerken

Je weet als fotograaf wel wat de voordelen zijn van RAW foto’s. Dat je die niet via een app als Snapseed, die veel wordt gebruikt voor het mobiel bewerken van foto’s, onder handen konden worden genomen was wat minder. Dat kan nu wel!

App Store wordt flink opgeschoond

Oude applicaties en apps die op de nieuwe besturingssystemen niet meer werken zullen uit de App Store verdwijnen. Apple gaat daar de komende tijd werk van maken. Top.

Hacker van Clinton’s e-mail krijgt vier jaar cel

Romanian is een bekende hacker. Faam kreeg ‘ie onder andere door Clinton’s e-mail te hacken en allerlei zaken hierdoor aan het licht te brengen. Maar ja, dat mag zomaar niet van juridische afdeling van de Verenigde Staten. Vier jaar cel is het resultaat!

Deze trailer van Morgan is door IBM’s Watson gemaakt

Ierland gaat in beroep tegen miljardenboete Apple

Niet alleen Apple, maar ook Ierland is het niet eens met de beslissing van de Europese Unie om dertien miljard euro van Apple te eisen. Ierland gaat namelijk in hoger beroep tegen de uitspraak van de Unie om dit geld van Apple te eisen.

Reageer op artikel:
Vandaag: Samsung moet miljoenen telefoons terugroepen, Narcos seizoen 2 vanaf nu te zien en meer
Sluiten