“Pokémon Go makers ontwikkelen exclusieve content voor Samsung Galaxy smartphones”

Het bedrijf Niantic kennen we van het spel Ingress, maar werd natuurlijk groot door Pokémon Go. Momenteel werken ze aan Harry Potter: Wizards Unite, maar het ziet ernaar uit dat we de komende tijd nog veel meer van ze gaan zien. Volgens de laatste berichten zou Samsung namelijk van plan zijn om miljoenen dollars in het bedrijf te investeren en we hopen natuurlijk dat deze investering nog veel meer lekkere games als resultaat heeft.

Exclusieve Niantic games voor Galaxy smartphones

Samsung zou van plan zijn om maar liefst 40 miljoen dollar opzij te leggen voor Niantic. Volgens insiders zal Niantic vervolgens waarschijnlijk aan de slag gaan met het ontwikkelen van exclusieve content voor de Samsung Galaxy toestellen. Een anonieme bron zou ook aan The Inquirer hebben laten weten dat de samenwerking zou kunnen uitmonden in games, die met Samsung smartphones worden verscheept.

Samsung Galaxy apps

Harry Potter game met S-Pen

Wat we precies van de samenwerking kunnen verwachten, blijft voorlopig nog onbekend. Er zou een Harry Potter spel op het programma staan, maar of deze te maken heeft met Harry Potter: Wizards Unite blijft nu nog giswerk. Volgens de berichten zou de game exclusief worden uitgebracht voor de Galaxy Note en de S-Pen zou hierbij gebruikt worden voor de interactie.

Harry Potter: Wizards Unite

Eerste app in februari

We zullen voorlopig nog even moeten afwachten wat er allemaal gaat gebeuren maar als het goed is, wordt de samenwerking voor het einde van het jaar nog officieel bekend gemaakt. De eerste app zou vervolgens al in februari kunnen verschijnen samen met de Samsung Galaxy S10. Het is natuurlijk heugelijk nieuws, maar vergeet niet dat er op het moment nog geen officiële informatie is van Niantic of Samsung.

In de tussentijd kunnen we ons vermaken in Pokémon Go met de nieuwe legendary Ho-Oh, die bijna vanuit het niets in het spel is verschenen. Wees er wel snel bij, want hij is maar tot 12 december te vangen.

PhoneArena

Reageer op artikel:
“Pokémon Go makers ontwikkelen exclusieve content voor Samsung Galaxy smartphones”
Sluiten