‘Samsung brengt binnenkort smartphone op de markt met gigantische batterij’

Samsung is mogelijk druk bezig met de productie van een nieuwe smartphone met een gigantische batterij. Verschillende bronnen melden de komst van een nieuw toestel in de Galaxy F-serie.

Volgens 91Mobiles en bekende leaker Ishan Agarwal gaat het om een de Samsung Galaxy F62.

Samsung Galaxy F62 mogelijk in de maak

In oktober verscheen de eerste smartphone in de Samsung Galaxy F-serie: de F41. De smartphone werd eerst gezien als een toestel met de focus op de camera, maar in de praktijk bleek de focus van het bedrijf elders te liggen. Zo waren het vooral het grote scherm en de indrukwekkende batterij die indruk wisten te maken. Iets wat bij de Samsung Galaxy F62 hoogstwaarschijnlijk ook het geval is.

De Galaxy F41 is namelijk voorzien van een 6000mAh batterij en een ander model, dat in de wandelgangen regelmatig voorbij komt, doet daar een flinke schep bovenop. De Galaxy F12 beschikt mogelijk over een 7000mAh batterij. Op dit moment is er nog weinig bekend over de verwachte Samsung Galaxy F62, maar het zal zeker niet verrassend zijn als dit toestel een batterij heeft met een capaciteit dat daar ergens tussenin ligt.

Officieel is er nog weinig bekend over de Galaxy F62, maar 91Mobiles geeft wel een kleine indicatie van wanneer we het toestel kunnen verwachten. Samsung brengt de smartphone mogelijk in de eerste helft van volgend jaar op de markt.

Galaxy F41

De Samsung Galaxy F41 beschikt onder andere over een groot 6.4-inch AMOLED display. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een 64-megapixel triple-camerasysteem en ondersteunt het toestel 4G. Wat betreft de batterij krijgen gebruikers dus een accucapaciteit van 6000mAh tot hun beschikking.

Het modelnummer van de Galaxy F62 ligt hoger dan dat van de F41. Gezien Samsungs werkwijze in deze is het dus logisch om te verwachten dat deze smartphone nog meer te bieden heeft. De kans is best aanwezig dat dit toestel als high-end model op de markt verschijnt. Niet alleen de specificaties liggen hoger, maar de consument zal waarschijnlijk ook dieper in de buidel moeten tasten.

Reageer op artikel:
‘Samsung brengt binnenkort smartphone op de markt met gigantische batterij’
Sluiten