Ilona Braam
Ilona Braam Smartphones 28 jul 2019

Samsung is bereid behoorlijk wat te betalen voor je iPhone X of Pixel 3

Zoals we weten komt Samsung over een tijdje met de Galaxy Note 10 en uiteraard wil de smartphonemaker het liefst dat iedereen voor het nieuwe vlaggenschip gaat. Ze zijn zelfs bereid om redelijk wat neer te leggen als je overstapt van bijvoorbeeld je iPhone of één van Google’s Pixel toestellen. Zo krijg je voor je Pixel 3 of iPhone X 600 dollar wanneer je hem inruilt voor een Samsung Galaxy Note 10.

Bijna nieuwprijs terug

Je kunt de Samsung Galaxy Note 10 in Amerika alvast reserveren en op de reserveringspagina kun je ook meteen bekijken wat je oude toestel Samsung waard is. Zoals je zou verwachten zijn de iPhone X en Pixel 3 twee van de toestellen waar je het meeste voor krijgt. Vooral de inruilwaarde van de Pixel 3 is best nice, aangezien een nieuwe Pixel 3 je zo’n 600 euro kost. Ook de iPhone X koop je tegenwoordige voor iets meer dan 600 euro en die inruilwaarde komt dus best dicht in de buurt van de nieuwprijs. Als het omrekent komt 600 dollar neer op 539 euro.

inruiltoestellen Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy note 10 inruil toestellen

Alleen Pixels, iPhones en Samsung toestellen

Op het moment kun je via de Samsung website alleen Pixel toestellen, iPhones en Samsung handsets inleveren. Mogelijk wordt het op een later tijdstip ook mogelijk om smartphones van andere merken in te leveren, maar waarschijnlijk moet je er niet op rekenen. Het oudste toestel dat je mag inleveren is de iPhone 6S en daar krijg je nog  250 dollar voor.

Samsung Galaxy Note 10 inruiltoestellen

Samsung Unpacked in augustus

Natuurlijk kan het dat de prijzen in Nederland wat verschillen. Als dat zo is hopen we uiteraard dat we hier meer krijgen voor onze afgedankte smartphones. Op 7 augustus zal in ieder geval het volgende Samsung Unpacked evenement plaatsvinden en uiteraard zal daar de nieuwe Galaxy Note 10 ook van de partij zijn. In de tussentijd is er natuurlijk al van alles over het toestel gelekt en kun je zelfs al een hoesje voor de handset preorderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Android Police

Reageer op artikel:
Samsung is bereid behoorlijk wat te betalen voor je iPhone X of Pixel 3
Sluiten