Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 15 jun 2019

Samsung: vermoedelijk releasedatum Galaxy Note 10 uitgelekt

Er zijn al vele geruchten over de Samsung Galaxy Note 10 verschenen, maar ze werden niet allemaal even positief ontvangen. Dit omdat het uiterlijk van het komende toestel volgens een aantal bronnen nogal ‘apart’ zou zijn. Een nieuw gerucht wijst erop dat liefhebbers van dunne schermranden echter in hun handjes kunnen wrijven.

Samsung Galaxy Note 10 krijgt dunnere schermranden

De Galaxy Note 10 heeft de afgelopen tijd vaak in het middelpunt van de belangstelling gestaan. Dit vanwege de geruchten rondom het nieuwe uiterlijk van het toestel. Het lijkt erop dat we nu niet lang meer hoeven te wachten voordat we het definitieve antwoord krijgen op onze vragen krijgen. Daarnaast heeft een nieuwe lek mogelijk goed nieuws voor liefhebbers van dunne schermranden.

Het mag natuurlijk geen verrassing zijn dat de Galaxy Note 10 nog dunnere schermranden zal hebben dan voorheen. We zijn namelijk op een punt aangekomen waarop de enige manier om de schermafmeting te verhogen – zonder de grootte van het apparaat aanzienlijk te vergroten – zal zijn door de randen te verkleinen. Tot in hoeverre dat nog mogelijk is natuurlijk.

Samsung Galaxy Note 10

Een mogelijke bevestiging dat Samsung deze trend heeft voorgezet is de bovenstaande uitgelekte foto met daarop vermoedelijk beschermfolie voor de Galaxy Note 10. Mocht jij hopen op een toestel zonder notch dan hebben we echter goed noch slecht nieuws voor je. Leaker Ice universe geeft namelijk aan dat er daarover nog geen zekerheden zijn. Het definitieve antwoord hierop zal later dit jaar pas volgen.

Galaxy Note 10 release

Wat de exacte verschijningsdatum van de Galaxy Note 10 is weten we nog niet. Een ander lekbron vermoedt dat het toestel niet op 10 augustus gelanceerd zal worden, maar waarschijnlijk pas later die maand.

De iPhone 11, het komende vlaggenschip van concurrent Apple, zal volgens dezelfde bron ongeveer een maand later op de markt verschijnen. Dit terwijl de Google Pixel 4 in oktober pas beschikbaar komt.

Wil jij op de hoogte blijven omtrent nieuwtjes rondom de Galaxy Note 10? Lees hier alles wat we tot nu toe over het Samsung toestel weten.

Reageer op artikel:
Samsung: vermoedelijk releasedatum Galaxy Note 10 uitgelekt
Sluiten