Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 26 nov 2018

Samsung’s nieuwe Galaxy Note 9: zo ziet het toestel eruit!

Het is onmogelijk dat het je ontgaan is: afgelopen vrijdag was het Black Friday. En terwijl alle producenten en webwinkels met korting smeten, kwam Samsung met een nieuwe versie van haar Galaxy Note 9. Hij is op dit moment misschien nog niet beschikbaar, maar we weten al wel hoe hij eruit ziet. En eerlijk gezegd gaan we er best wel lekker op. 

Nieuwe Galaxy Note 9

Vrijdag 23 november: dat was een prachtige datum. We worden niet alleen doodgegooid met kortingen, maar Samsung kwam ook met een nieuwe versie van haar Galaxy Note 9. Een versie waar wij op de redactie best wel lekker op gaan. Het toestel is officieel in Taiwan geïntroduceerd afgelopen vrijdag, maar de verwachting is dat hij ook naar Europa gaat komen. Het toestel heeft de naam First Snow gekregen en dan weet jij uiteraard al genoeg: de Galaxy Note 9 krijgt een witte variant. En die witte variant: die zit er verdomd goed uit.

First Snow editie Galaxy Note 9 Samsung

Terwijl het toestel officieel is aangekondigd, is hij nog niet verkrijgbaar in Taiwan. Dat gaat volgende maand pas gebeuren. Wel zien we de naam First Snow verschijnen en weten we dat hij alles behalve goedkoop is. Het toestel krijgt een prijskaartje van €1000. Dat het toestel ook in Europa verkrijgbaar gaat zijn is bijna geen vraag meer, dat lijkt ons zeer waarschijnlijk. Maar of hij ook op tijd is voor de feestdagen weten we niet. Op dit moment is First Snow alleen in Taiwan vanaf 1 december te verkrijgen. Wel goed om te weten dat het toestel exact dezelfde specificaties draagt als de normale Galaxy Note 9.

Samsung in 2019

En met de komst van First Snow lijkt Samsung dan toch echt 2018 af te sluiten. Iets wat het wat ons betreft snel mag doen, want 2019 wordt een goed jaar voor de producent. Zo gaan we niet alleen kennismaken met de gloednieuwe Galaxy S10, waar we al maanden veel over horen. Nee, we maken ook kennis met de Galaxy F welke een opvouwbaar scherm met zich meedraagt. Kortom: genoeg te zien in 2019.

First Snow editie Galaxy Note 9 Samsung

Ook OnePlus kwam kort geleden met een gloednieuwe skin voor haar toestel. Het ging hierbij op Thunder Purple en deze zag er zo uit.

Reageer op artikel:
Samsung’s nieuwe Galaxy Note 9: zo ziet het toestel eruit!
Sluiten