Mark Hofman
Mark Hofman Tech 10 jan 2019

Samsung maakt onthullingsdatum Galaxy S10 en F bekend

Terwijl er eerder vandaag het gerucht de wereld in geholpen werd dat Samsung haar Galaxy S10 line-up eerder onthuld, komt de producent nu zelf met een officieel woord. Het gerucht meldde dat de vlaggenschip line-up een week voor MWC 2019 werd onthuld en dat lijkt te kloppen. Samsung onthuld de Galaxy S10 eerder dan we voorafgaand hadden verwacht. 

Onthullingsdatum Galaxy S10 en Galaxy F bekend

Samsung heeft dat datum van haar eigen Unpacked event aangekondigd. Tijdens het evenement gaat Samsung haar Galaxy S10 line-up en opvouwbare smartphone aankondigen. We weten inmiddels al maanden dat de toestellen eraan zaten te komen en de geruchten schoten ons ook om de oren. Maar waar we eerder nog geen datum hadden om naar uit te kijken, hebben we dat nu wel.

Samsung Galaxy S10

Op woensdag 20 februari zal Samsung in San Francisco haar nieuwe vlaggenschepen aan gaan kondigen. Rond 20:00 uur Nederlandse tijd toont de producent voor het eerst de daadwerkelijke Galaxy S10 serie. Maar in tegenstelling tot eerdere berichten dat alleen de S10, S10 Plus en S10 Lite getoond zouden worden, komt ook het opvouwbare toestel voorbij tijdens het evenement. The Wall Street Journal meldt dat het een “volledig functionerende’ opvouwbare smartphone laat zien. De veelbesproken Beyond X variant van de S10 zal op een later moment bekend gemaakt worden.

Samsung tijdens MWC met 5G toestel?

Zoals het gerucht eerder meldde vindt het evenement een week plaats voor het Mobile World Congress in Barcelona. Dit event staat volledig in het tegen van 5G, kans dat Samsung haar Beyond X 5G variant van de Galaxy S10 op dat evenement toont is best aanwezig. Mocht dat niet gebeuren, zal de producent er wel wat meer bekend over maken.

Samsung Galaxy S10

2019 belooft nu al het jaar van Samsung te worden, waar dat in 2018 niet het geval was. De Galaxy S9 mislukte op het gebied van verkoopcijfers en toonde ook weinig innovatie. De Galaxy S10 gaat daar, naar ons idee, heel veel verandering in brengen. Benieuwd wat we allemaal weten over het toestel? Check dan onze volledige recap!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung maakt onthullingsdatum Galaxy S10 en F bekend
Sluiten