Mark Hofman
Mark Hofman Tech 20 feb 2019
Leestijd: 4 minuten

Samsung onthult de gloednieuwe Galaxy S10

#1 Galaxy S10 design

De gloednieuwe Samsung Galaxy S10 beschikt, zoals we dachten, over een 6.1-inch Quad HD+ AMOLED display met een screen to body ratio van 93.1%. Dat betekent niet alleen dat het display bijzonder scherp is, maar ook nog eens voorzien is van uiterst dunne schermranden. De verwachting was dat de Galaxy S10 voorzien zou zijn van een Infinty-o display, wat nu ook bevestigd lijkt te zijn. In de zogeheten punch-hole zit een selfie-camera, welke huishoudt aan een 10MP 2PD lens.

Aan de achterkant van de Galaxy S10 is het overigens ook een feestje. Daar zien we een triple-camerasysteem welk, met al het gemak van de wereld, indrukwekkend te noemen is. Het toestel beschikt over een 12MP telephoto, een 12MP wide-angle lens en een 16MP ultra-wide lens. Uiteraard is er ook een LED flits te vinden op de Galaxy S10.

Samsung onthult Galaxy S10
Prototype Samsung Galaxy S10

De afmetingen van Samsungs nieuwe vlaggenschip is 70.4 x 14.9 x 7.8mm, wat het toestel uiterst compact weet te maken. Iets wat door het gewicht (157g) overigens versterkt wordt. De Galaxy S10 maakt, ondanks het strakke en dunne design, wel plaats voor een 3.5mm Headphone Jack. Iets wat anno 2019, helaas, een zeer unieke feature te noemen is. Daarnaast zit een USB-C port bevestigd, waarmee je het toestel snel kunt opladen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung onthult de gloednieuwe Galaxy S10
Sluiten