Mark Hofman
Mark Hofman Tech 20 feb 2019
Leestijd: 4 minuten

Samsung onthult de gloednieuwe Galaxy S10

#3 Galaxy S10 Features

Uiteraard heeft Samsung de gloednieuwe Galaxy S10 serie voorzien van een aantal unieke features. We zetten ze hieronder voor je op een rij:

Wireless PowerShare

Samsung introduceert met het nieuwe vlaggenschip ook direct het nieuwe Wireless PoweShare. Hierdoor is het mogelijk om Qi-gecertificeerde apparaten op te laden. Ligt het toestel aan de lader, dan is het mogelijk om een tweede apparaat mee te laden. Dat bespaart je dus flink wat gehannes op het gebied van opladers meesjouwen.

Intelligente Prestaties

De Galaxy S10 AI-software is dusdanig ontwikkeld dat het de Galaxy S10 batterij optimaliseert. Hierdoor doe je niet alleen langer met de batterij, maar worden ook de CPU en RAM-geheugen op hun maximale capaciteiten gebruikt. De software blijft leren en stemt zich volledig af op jouw eigen wensen. Dit resulteert in het feit dat je favoriete applicaties sneller worden geladen bijvoorbeeld.

Samsung onthult Galaxy S10
Prototype Samsung Galaxy S10

Intelligente Wi-Fi

Naast de prestaties, maakt de Galaxy S10 ook verbindingen een stuk intelligenter. Dat zorgt voor een veilige en ononderbroken verbinding die vlekkeloos weet te schakelen tussen Wi-Fi en 4G. Is die eerste verbinding onstabiel of risicovol? Dan waarschuwt de software je direct. Daarnaast is de Galaxy S10 serie ook voorzien van Wi-Fi 6 ondersteuning, waardoor betere prestaties mogelijk zijn op deze verbinding. Mits deze uiteraard uit een geschikte router komt.

Bixby Routines

De slimme assistent van Samsung, Bixby, is uiteraard ook voorzien van een upgrade. De Galaxy S10 automatiseert bijvoorbeeld je routines en zorgt ervoor dat je leven, door persoonlijke aanbevelingen, aanzienlijk makkelijker wordt. Je dagelijkse schermgebruik wordt op dat gebied, door routines als Rijden en Slapen te herkennen, gepersonaliseerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung onthult de gloednieuwe Galaxy S10
Sluiten