Mark Hofman
Mark Hofman Tech 20 feb 2019

Samsung onthult gloednieuwe Galaxy S10e

#1 Galaxy S10e design

De Samsung Galaxy S10e is het kleinste toestel van de drie. Dat is onder andere te zien aan het 5.8-inch Full HD+ Flat scherm. Dat betekent niet alleen dat de kwaliteit minder is, maar ook dat dit toestel de kenmerkende curve niet met zich meedraagt. De screen to body ratio van dit toestel is 91.6% en beschikt over een pixeldichtheid van 438ppi. Ook dit toestel beschikt over de zogeheten punch-hole, wat betekent dat hij gewapend is met Infinity-O.

De selfiecamera bestaat uit een enkele 10MP 2PD camera. Op de achterkant van het toestel treffen we een dual-camerasysteem aan met een 12MP wide-angle en een 16MP ultra-wide lens aan. Uiteraard is ook op dit toestel een LED flitser te vinden. Waar de vingerafdrukscanner overigens bij de andere twee toestellen in het scherm zitten, zit deze verwerkt in de power-knop.

Galaxy S10e

Ook op het gebied van de afmetingen is te zien dat de Galaxy S10e het kleinste toestel van de drie is. Deze bedragen 69.9 x 14.2 x 7.9mm en het toestel weegt zelf zo’n 150 gram. Ook deze variant is voorzien van Android 9 Pie en beschikt over een Dual-sim systeem. Dat maakt dat het mogelijk is om met twee verschillende Nano-SIMs te werken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung onthult gloednieuwe Galaxy S10e
Sluiten