Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 18 februari 2019

‘Samsung lanceert oogverblindende Buds voor je Galaxy S10’

De kanariegele Galaxy S10e is toch wel de meest opvallende kleurenoptie uit de gehele vlaggenschip serie. Je zou het bijna oogverblindend kunnen noemen, iets wat de nieuw gelekte Galaxy Buds van Samsung overigens ook zijn. De perfecte combinatie voor oogbeschadiging?

Oogverblindende Samsung Buds voor Galaxy S10

Een van de meest interessante, en oogverblindende, kleurenopties uit de Galaxy S10 line-up is kanariegeel. De optie behoort tot de meest betaalbare optie, de S10e, en weet de consument als een malle te verblinden. We hebben namelijk niet te maken met een normale kleur geel, maar met een extreem felle variant. Samsung weet dat het opvalt en komt met een bijpassend setje Galaxy Buds.

Galaxy Buds Samsung

Nieuwe uitgelekte persbeelden van Samsungs aankomende oordoppen, genaamd de Galaxy Buds, weten de aandacht als een malle te trekken. Iets wat overigens niet perse in de meest positieve zin van het woord gebeurt. De beelden, afkomstig van WinFuture, tonen kneiter gele oortjes die zonder twijfel de aandacht gaan trekken. En voor wie nog niet blind genoeg is: er zit ook nog eens een extreem fel oplaadstation bij.

Echter is het de tekst “Sound by AKG” wat het meest op lijkt te vallen. Uiteraard is het geen verrassing dat de oortjes onder handen zijn genomen door het merk, gezien het feit dat Samsung Harman-Kardon in 2016 overnam. Hierdoor heeft de producent toegang tot merken als JBL, Mark Levinson, AKG, Infinity en Revel. Sindsdien worden de oordoppen van Samsungs vlaggenschepen voorzien van het AKG merk. De aankomende Buds zullen die traditie dus voort zetten.

Galaxy Buds Samsung

Wanneer de Galaxy Buds beschikbaar worden is op dit moment nog niet bekend. Echter zullen we er niet van opkijken als ze tegelijkertijd met de Galaxy S10 serie worden uitgebracht. Kans dat we komende woensdag, wanneer het vlaggenschip onthuld wordt tijdens Unpacked 2019, de oortjes te zien krijgen is dus aanzienlijk aanwezig.

Reageer op artikel:
‘Samsung lanceert oogverblindende Buds voor je Galaxy S10’
Sluiten