Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 5 nov 2019

Samsung PlayGalaxy Link nu ook beschikbaar voor Galaxy S10 serie

De PlayGalaxy Link streaming app heeft zojuist een belangrijke update gekregen. De applicatie, die onthuld werd met de Samsung Galaxy Note 10-serie, is vanaf nu ook te gebruiken om toestellen vanuit de Galaxy S10-serie.

Met PlayGalaxy Link zorgt Samsung ervoor dat games die op je PC te spelen zijn, nu ook op je smartphone beschikbaar worden. Wanneer jij dus op je computer bezig bent met een pittig potje PES 2020, is het dus mogelijk om dat potje af te maken op je smartphone wanneer je de deur uit moet.

PlayGalaxy Link zet stap buiten Samsung Galaxy Note 10-serie

Tijdens de onthulling van de Samsung Galaxy Note 10-serie, verscheen ook de PlayGalaxy Link service van de Zuid-Koreaanse techgigant. Ondanks het feit dat de service goed ontvangen werd, was er wel enige teleurstelling te vinden. De onthulling ging niet voor niets alleen gepaard met het meest recente vlaggenschip. PlayGalaxy Link was alleen beschikbaar voor de Note 10-serie, maar verschijnt door middel van een update nu dus ook voor de Galaxy S10-serie. Dat weet AndroidPolice te melden.

De changelog van de meest recente update spreekt over een aantal oplossingen voor problemen die zich voordeden in de applicatie, maar spreekt dus ook over ondersteuning van de Galaxy S10-serie. Dat betekent dat de Galaxy S10, S10e, S10+ en S10 5G gebruik kunnen maken van de gaming-service.

Beschik jij dus over een van deze smartphones? Dan is het mogelijk om de meest recente versie van PlayGalaxy Link binnen te hengelen. Zorg er overigens dan wel voor dat je ook de Windows 10 applicatie van de officiële Samsung website download, zodat je optimaal gebruik kunt maken van deze unieke gaming experience.

Benieuwd wat wij van de Galaxy Note 10 serie vonden? Check hieronder dan de video die we erover maakten.

Interesse in het kopen van een Galaxy S10, zodat je PlayGalaxy Link kunt gebruiken? Check dan zeker weten even deze deal!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung PlayGalaxy Link nu ook beschikbaar voor Galaxy S10 serie
Sluiten