Samsung dropt prijs voor de Galaxy Z Fold 2 en die is niet goedkoop

De Samsung Galaxy Z Fold 2 is het volgende toestel dat Samsung gaat uitbrengen. Maar goedkoop wordt die zeker niet.

Deze maand lanceerde Samsung de Galaxy Note 20 Ultra. Het nieuwe vlaggenschip is met een prijs van 1.299 zeker niet de goedkoopste, maar heeft veel interessante specs. Toch bewijs het bedrijf dat het nog een stapje duurder kan. De nieuwe Galaxy Z Fold 2 gaat daar met minimaal 500 euro overheen. Samsung heeft het toestel in haar eigen Britse webwinkel de prijs bekend gemaakt. Het opvouwbare toestel gaat 1.799 pond kosten.

De Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung deed op 5 augustus uit de doeken dat het met de Galaxy Z Fold 2 in aantocht is. Veel details gaf het toen echter niet. Door de onthulling van het bedrijf in de webwinkel is er nu wel wat meer bekend. Naast de prijs weten we ook wanneer het toestel op de markt komt. Britten kunnen het toestel vanaf nu pre-orderen. Het toestel wordt dan 17 september geleverd.

Hoewel de prijs hoog is, kan het altijd nog meer zijn. Zo was de eerste Galaxy Fold met een startprijs van 1.900 pond in het Verenigd Koninkrijk nog hogere. Bovendien is het toestel ook beter dan haar voorganger. De belangrijkste is misschien wel het scherm. Waar het vorige exemplaar nog gebruik maakte van plastic, is de Galaxy Z Fold 2 uitgerust met ultradun glas. Deze moet daarmee nog duurzamer zijn. Bovendien is het scherm aan de voorkant met een afmeting van 6.2 inch groter dan het eerste exemplaar, dat geldt ook voor het scherm aan de binnenkant met 7.6 inch.

Nog even wachten op de echte presentatie

Toch moeten we nog even wachten voordat we alle details kennen van het toestel. De presentatie is namelijk pas 1 september. Waarschijnlijk is de prijs iets te vroeg online gekomen, want Samsung heeft die pagina inmiddels weer gewijzigd.

 

Reageer op artikel:
Samsung dropt prijs voor de Galaxy Z Fold 2 en die is niet goedkoop
Sluiten