Koop een Samsung QLED tv en ga met MediaMarkt naar de Formule 1

Het kopen van een gloednieuwe televisie is anno 2019 moeilijker dan ooit. De concurrentie is moordend, er gaan honderden features mee gepaard en de kwaliteit wordt steeds beter. Iets wat je vooral kunt zien bij de QLED televisies van Samsung, die je een ongekend mooi beeld weten te bieden. En wanneer je zo’n smart-tv van Samsung aanschaft bij MediaMarkt, krijg je er spontaan twee tickets voor de Formule 1 van Oostenrijk bij. Oh ja, je maakt overigens nog kans op een VIP-arrangement ook!

Waarom Samsung QLED het verschil maakt

De grote vraag die jij je als consument waarschijnlijk stelt is: “waarom moet ik voor een QLED televisie gaan?” Het antwoord is eigenlijk hartstikke simpel. Wanneer jij gebruik maakt van een QLED televisie krijg jij je favoriete films en series, of Netflix content, beter voor ogen dan ooit te voren. Dit heeft vooral te maken met de technologie die gepaard gaan met de smart TV’s van Samsung. Die technologie maakt het beeld namelijk niet alleen een heel stuk scherper, maar ook een aanzienlijk stuk kleurrijker. Kortom: de kleuren spatten van het scherm.

Uiteraard is dat niet het enige wat de QLED televisies van Samsung te bieden hebben. In bijna ieder huis staat de zon namelijk wel eens, op een ongunstige plek, in de woonkamer. Dit zorgt ervoor dat het beeld slecht, of minder goed, te zien is. Iets wat door deze QLED-technologie verholpen wordt doordat de zwartwaardes immens zijn. Op deze manier wordt zwart echt zwart en is er geen stukje zon die het voor jou gaat verpesten.

Samsung's QLED: kwaliteitsslag op het gebied van televisies

Tel dit op bij geweldige features als de Fald-Backlight, dat ervoor zorgt dat HDR gerelateerde content op z’n allerbest vertoond wordt. Beelden zijn net iets mooier en net iets scherper dan je gewend bent. Daarnaast krijg je allerlei features als Ambient Mode, die je QLED smart-TV bijna onzichtbaar maakt in de woonkamer. Tel daar een goede prijs/kwaliteitsverhouding, een strak design en een flinke lading aansluitingen bij op en je weet dat je televisie hebt gekocht waar je nog jaren mee gaat doen.

Koop bij MediaMarkt en ga naar de formule 1 van Oostenrijk!

Maar het kopen van deze televisies is uiteraard een klus op zichzelf. Waar ga jij de QLED smart TV’s van Samsung nu het goedkoopste vinden en waar haal je er het meeste voorbeeld uit? Nu weten we niet persé of MediaMarkt dé plek is waar jij deze Samsung televisies met de laagste prijs over de toonbank trekt, maar haal je er zonder twijfel het meeste voordeel uit. Zo krijg je bij aanschaf van een Samsung QLED televisie maar liefst 2 tickets voor de Grand Prix van Oostenrijk. Dat betekent dus niet alleen dat je woonkamer een smart TV rijker is, maar dat jij ook een geweldige ervaring opdoet. Samen met een vriend of vriendin kijken naar de Formule 1 in Oostenrijk.

Waar deze actie uiteraard al fantastisch zat klinkt, is er een winactie die het leven nog mooier kan maken. Aan een van de kopers, die naar de F1 in Oostenrijk gaan, wordt ook nog eens een VIP-arrangement verloot. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je richting de Grand Prix gaat per helikopter en vervolgens als een koning of koningin behandelt wordt in Oostenrijk.

Formule 1 rijlijnen

Benieuwd wat de actie precies inhoudt en voor welke televisies het geldt? Check dan deze link!

In samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Koop een Samsung QLED tv en ga met MediaMarkt naar de Formule 1
Sluiten