Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 19 mei 2019

Samsung gebruikers krijgen geheim exclusief menu in restaurants

De smartphonemarkt lijkt langzaam maar zeker steeds meer verzadigd te raken en daarom doen smartphonemakers ook hun best om extra op te vallen met hun toestellen. Elk jaar zien we bijvoorbeeld dat er nieuwe features worden toegevoegd aan de telefoons om net dat beetje extra te hebben dat gebruikers weghoudt bij de concurrent. Samsung kwam aan de andere kant onlangs met iets dat niet zozeer iets toevoegt aan je toestel, maar je wel extra verwent wanneer je uit eten gaat. Samsung gebruikers krijgen namelijk dankzij hun smartphone extra opties in restaurants.

Geheim menu voor Samsung gebruikers

Het idee is dat verschillende meewerkende restaurants een geheim menu samenstellen voor Samsung gebruikers. Wanneer je vervolgens uit eten gaat,vindt je het geheime menu op de kaart in de vorm van een AR code. Voor de meeste mensen zal het niks betekenen, maar Samsung gebruikers kunnen deze code scannen met hun telefoon, waardoor ze toegang krijgen tot extra menu items die alleen zij kunnen bestellen.

Samsung secret menu

Codes scannen in Engeland

Op het moment moet je voor deze feature helaas wel in Engeland zijn. Daar werken inmiddels vier verschillende restaurants mee aan het concept en kun je bij Bill’s, The Breakfast Club, Patty & Bun en Pizza Pilgrims terecht om je extra speciaal te voelen. De bedoeling is uiteraard dat er in de toekomst meer restaurants worden toegevoegd aan het lijstje en wie weet dat we binnenkort ook in Nederland van alles kunnen eten met Samsung smartphones dat iPhone gebruikers jaloers maakt. Of het een reden is om speciaal voor de Zuid-Koreaanse smartphonemaker te gaan is echter nog maar de vraag.

Samsung secret menu

Eén Samsung toestel dat we in ieder geval niet zullen zien verschijnen om een geheim menu te claimen is de Galaxy Fold. Zoals we weten heeft de tech gigant nogal wat problemen gehad met het opvouwbare toestel. maar dit is hoe ze de Galaxy Fold proberen te fixen.

BGR

Reageer op artikel:
Samsung gebruikers krijgen geheim exclusief menu in restaurants
Sluiten