Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 20 mei 2019

Alle Samsung smartphones krijgen deze unieke functie

Samsung is dit jaar flink aan het innoveren. Gezien de tegenvallende verkoopcijfers de afgelopen tijd is dit eigenlijk ook wel begrijpelijk. Het blijkt nu echter dat niet alleen toekomstige producten, maar ook huidige toestellen een update krijgen die zeer opmerkelijk is. Wij vinden het in ieder geval erg leuk bedacht.

Samsung smartphones krijgen leuke nieuwe functie

De tegenvallende smartphone verkopen van Samsung vorig jaar waren voor een groot deel te wijden aan het feit dat nieuwe toestellen ontzettend saai waren. De Galaxy S9, Galaxy S9+ en Galaxy Note 9 waren namelijk nagenoeg identiek aan hun voorgangers en boden nauwelijks nieuwe functionaliteit. Gezien er dus weinig reden was om over te stappen naar een nieuw toestel kozen veel mensen ervoor om ze over te slaan.

Dit jaar kwam er gelukkig een omslag, de Galaxy S10-serie heeft een gedurfd nieuw ontwerp waar mensen nu al enthousiast over zijn. Daarnaast blijken alle Samsung smartphones vanaf nu voorzien te zijn van een unieke nieuwe functie die allesbehalve saai is. Helaas is deze op dit moment nog slechts in één regio beschikbaar.

Samsung

Bij Britse vestigingen van Bill’s, The Breakfast Club, Patty & Bun, of Pizza Pilgrims vindt je namelijk een kleine QR-code op de menukaart. Als jij een iPhone gebruiker bent dan betekent die QR code niets voor je. Maar als je een Samsung-telefoon hebt dan kun met het scannen van deze QR-code enkele geheime menu-items vrijgeven. Hierdoor kun je dingen bestellen die voor een iPhone gebruiker niet toegankelijk zijn.

Overige landen

Het is onduidelijk of dit soort acties ook naar andere landen komen, maar het is eigenlijk wel te hopen. Wij zouden namelijk ook wel een geheime broodje willen eten bij de lunchroom om de hoek. We vrezen alleen dat deze actie slechts voor een korte periode beschikbaar zal zijn.

Meer lezen omtrent Samsung en haar smartphones? Bekijk dan dit overzicht.

Reageer op artikel:
Alle Samsung smartphones krijgen deze unieke functie
Sluiten