Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 21 mei 2019

Update tovert je (oude) Samsung smartwatch om tot Galaxy Watch Active

Net zoals veel andere techbedrijven heeft ook Samsung verschillende smartwatches in het assortiment. De nieuwste slimme horloges vinden we in de Galaxy Watch Active lijn en vergeleken met de nieuwe serie, lijkt je oude Samsung smartwatch toch wat te verbleken. We hebben echter goed nieuws. Samsung komt namelijk binnenkort met een update, waardoor je oude wearable veel van de nieuwe features ook krijgt.

Nieuwe watchfaces en verbeterde batterij performance

Zo zorgt de update ervoor dat je alle nieuwe watch faces van de Galaxy Watch Active ook op je oude smartwatch kunt gebruiken. Ook krijg je de beschikking over veel meer opties om te customizen en gaat ook je batterijlevensduur erop vooruit. De Samsung update komt namelijk met nieuwe instellingen voor je batterij, die ervoor zouden moeten zorgen dat de performance verbetert.

Samsung Galaxy Watch Active

Nieuwe Samsung workout app

Verder zou de software je ook helpen met je gezondheid. Je zou namelijk de mogelijkheid krijgen om je hartslag en slaappatroon te vergelijken met gemiddelden van mensen met dezelfde leeftijd. Zo kun je zien hoe het met je staat vergeleken met de rest. Natuurlijk zou het wel zo kunnen zijn dat het met de rest ook niet al te best gaat, maar goed. Spannender is waarschijnlijk de nieuwe workout app, die een stuk gestroomlijnder zou moeten zijn. En als laatste krijg je ook nog een nieuwe zwem-modus voor de aankomende zomer.

De update komt eraan voor de Samsung Galaxy Watch, Gear Sport en Gear S3 en als het goed is zou het heel binnenkort al zover moeten zijn. Ook voor je smartphone heeft het bedrijf overigens iets nieuws. Zo kunnen mensen met een Samsung toestel in bepaalde restaurants eten bestellen van een speciaal exclusief menu. Helaas moet je daarvoor op het moment nog wel in Engeland zijn, maar de bedoeling is dat er steeds meer restaurants aan het lijstje worden toegevoegd.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Cnet

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Update tovert je (oude) Samsung smartwatch om tot Galaxy Watch Active
Sluiten