Awkward: Samsung post twee keer promotie tweet Note 9 met iPhone

De wereld reageerde een tijdje geleden verontwaardigd toen het bericht naar boven kwam drijven dat Facebook zijn management personeel zou verbieden om iPhones te gebruiken. Later ontkende Facebook het bericht stellig, maar gaven ze wel toe medewerkers te stimuleren om voor Android te gaan. Het lijkt erop dat Samsung zich zeker niet bezig houdt met dit soort praktijken. Tot tweemaal toe postten ze namelijk een tweet ter promotie van de Samsung Galaxy Note 9, maar niet met de Note 9. Er werd namelijk vrolijk een iPhone gebruikt.

Via Twitter for iPhone

Eén van de beruchte tweets werd gepost op het Nigeriaanse Twitter account van het techbedrijf. Hierin werd de aandacht gevestigd op de sensationele cinematische ervaring van het Super AMOLED display van de Note 9 met daarbij een filmpje. Rechtsonder was echter iets te zien, dat voor Samsung zeker een doorn in het oog moet zijn geweest. Daar pronkten namelijk de woorden “via Twitter for iPhone”. Toen hierop werd gewezen door de reviewer Marques Brownlee werd niet alleen de tweet verwijderd, maar meteen ook de hele account. Maar zoals we weten is het erg lastig om iets voor altijd te doen verdwijnen als het al eenmaal online heeft gestaan. En uiteraard is er nog een screenshot van de opmerkelijke tweet.

Samsung tweet iPhone

Tweemaal is scheepsrecht

Verbazingwekkend genoeg is het niet de eerste keer dat er een officiële Samsung tweet wordt gepost met een toestel van de concurrent. Vorige maand gebeurde namelijk precies hetzelfde op het Saudi-Arabische twitter account van Samsung. Weer werd er opgeschept over het Super AMOLED display van de Note 9 en weer was te zien dat de post via een iPhone was gedaan. Awkward.

Samsung tweet iPhone

Het lijkt Samsung allemaal niet mee te zitten de laatste tijd met betrekking tot hun displays. Onlangs kwam aan het licht dat een Chinees bedrijf op sneaky wijze hun OLED tech had weten te bemachtigen.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Awkward: Samsung post twee keer promotie tweet Note 9 met iPhone
Sluiten