Samsung Unpacked 2020: op 11 februari de opvolger van de Galaxy S10

Samsung heeft laten weten dat zij op 11 februari in San Francisco de Samsung Unpacked 2020 gaan houden. Tijdens dit evenement gaat Samsung nieuwe producten onthullen, waaronder de opvolger van de Samsung Galaxy S10.

Dit heeft het bedrijf laten weten via een persbericht. Daarbij heeft het alleen gezegd dat het evenement er komt. Maar een tweet van Samsung Mobile laat wel raden wat er gaat gebeuren.

De Samsung Galaxy S10-opvolger tijdens Samsung Unpacked 2020

Hoewel er in het persbericht dus niet over wordt gesproken, laat de onderstaande tweet van het bedrijf wel zien wat er gaat gebeuren. We kunnen een ‘whole new Galaxy’ begroeten. En dat is dus de opvolger van de Samsung Galaxy S10.

De opvolger van de Samsung Galaxy S10 lijkt overigens niet de S11 te gaan heten. De geruchten gaan dat hij een sprong maakt en de S20 wordt. Waarschijnlijk om op die manier minder vergeleken te worden met de iPhone. Die is inmiddels al een tijdje toe aan de iPhone 11. En als je dan een jaar later een product uitbrengt met ook de 11 in de naam, dan geef je bij consumenten het gevoel dat het een ietwat ouder product is.

Daarnaast is de kans groot dat we tijdens dit evenement ook een aantal andere producten van het bedrijf gaan zien. Zo is de kans groot dat de Galaxy Fold 2 goed onthuld gaat worden, maar dat er ook ruimte is voor andere accessoires en producten. Denk daarbij aan smartspeakers en earbuds, waar het bedrijf ook veel dingen mee doet. Het evenement wordt overigens een week eerder gehouden in vergelijking met het evenement van vorig jaar. Op die manier zit het iets minder dicht tegen de Mobile World Congress in Barcelona aan. Wil je meer lezen over de Galaxy? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Samsung Unpacked 2020: op 11 februari de opvolger van de Galaxy S10
Sluiten