Samsung verwijst per ongeluk naar nieuwe Galaxy Note 20 variant

Samsung onthulde in september opeens een nieuwe variant van de Galaxy S20 serie. De vlaggenschip serie van begin dit jaar kreeg er een goedkoper model bij: de Galaxy S20 Fan Edition. Het lijkt meer te zijn dan een eenmalige lancering, want het Zuid-Koreaanse bedrijf lijkt plannen te hebben voor een zelfde concept voor de Note 20.

SamMobile, dé website als het op nieuws rondom Samsung aankomt, heeft een bijzondere ontdekking gedaan. Op de Braziliaanse website wordt er namelijk verwezen naar een smartphone die er, naar ons idee, helemaal nog niet is. Je raadt het al: de Galaxy Note 20 Fan Edition!

Samsung verwijst zelf naar de Galaxy Note 20 Fan Edition

De geruchten zijn minimaal en het bewijs voor de Samsung Galaxy Note 20 Fan Edition is schaars. Toch wakkert Samsung zelf de hype een beetje aan door de nog niet onthulde smartphone te benoemen. Op de landingspagina van de Galaxy S20 FE, op de Braziliaanse website van Samsung, is er namelijk duidelijk een verwijzing te vinden naar de smartphone. In de bijlage staat namelijk dat het scherm van de Galaxy Note 20 FE 6.5-inch groot is en beschikt over een 6.2-inch diagonaal. Maar die smartphone is toch nog helemaal niet aangekondigd?

Het lijkt duidelijk te gaan om een typfoutje, maar het is niet de enige die te vinden is. SamMobile is in de code van de website van Samsung gedoken en heeft een tweede referentie naar de smartphone gevonden. In de code is namelijk een paginaselectie te vinden die duidelijk maakt wat de voordelen zijn van de Night Mode. Niet heel veel bijzonders zou je denken, maar ook hier is weer een referentie naar de Galaxy Note 20 Fan Edition te vinden.

Samsung Galaxy Note 20 FE verwijzing
De verwijzing (Afbeelding: SamMobile)

Beide gevallen lijken een typfout te zijn, maar het is wel bijzonder dat het niet bij één geval blijft. Het zou zomaar kunnen zijn dat een medewerker meer weet over de smartphone, of er druk mee bezig is geweest, en het foutje volledig natuurlijk naar boven is gekomen. Of we zitten jullie blij te maken met een dode mus…Dat kan natuurlijk ook!

Galaxy S20 Fan Edition

Zoals gezegd maakten we in september kennis met de goedkopere Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Het toestel was aanzienlijk goedkoper dan de reguliere toestellen uit de vlaggenschipserie, wat betekent dat er ingeleverd moest worden op bepaalde elementen. De smartphone maakte indruk, omdat het op precies de goede punten inleverde.

Benieuwd wat wij van de Galaxy S20 Fan Edition vinden? Lees dan hier onze review!

Reageer op artikel:
Samsung verwijst per ongeluk naar nieuwe Galaxy Note 20 variant
Sluiten