Mark Hofman
Mark Hofman Tech 2 jul 2019

We bezochten Samsung in Zuid-Korea en zo zag de trip eruit!

Bij WANT worden we regelmatig uitgenodigd om mee te gaan op toffe reizen. We zien de wereld, maken kennis met de tofste tech-bedrijven en ontmoeten bijzondere mensen. We zijn dankbaar voor het werk dat we mogen doen en dat gevoel overheerste de afgelopen week ook. We gingen op bezoek bij Samsung in Zuid-Korea. En hoe die trip eruit zag check je hier! 

WANT in Zuid-Korea: ons bezoek aan Samsung

Wie denk aan Samsung, denkt al snel aan smartphones en televisies. Maar de producent uit Zuid-Korea heeft veel meer te bieden dan dat. Om dit te laten zien aan de Europese pers werden 27 journalisten uit acht landen uitgenodigd om langs te komen in Seoul. Ik behoorde tot een van deze journalisten en stapte in het vliegtuig naar Zuid-Korea om eens goed kennis te maken met deze bijzondere producent. En nu ik weer met beide benen op Hollandse bodem sta, ben ik ontzettend blij dat ik dat gedaan heb.

Want buiten het feit dat we kennis konden maken met wat Samsung als bedrijf is, hebben we ook heel erg veel geleerd met wat Samsung in de toekomst wil zijn. We kregen inzichten in de plannen voor de komende jaren, maakte kennis met het Internet of Things systeem van de producent en mochten vier dagen lang aan de slag met 5G. Het nieuwe netwerk is in Korea al uitgerold en door middel van een Samsung Galaxy S10 5G kregen we de mogelijkheid om dit netwerk ook al direct te testen.

Maar of het nu gaat om het gesprek dat we met DJ Koh (CEO) hadden, de verhalen die we van de medewerkers hoorden of de Zuid-Koreaanse cultuur: het was ontzettend tof om dit mee te maken. En om jullie een goed beeld te geven van hoe deze trip er nu uit zag en wat we precies te horen hebben gekregen, hebben we er een over video gemaakt. En die video check je hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
We bezochten Samsung in Zuid-Korea en zo zag de trip eruit!
Sluiten