Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 19 jul 2019

San Diego Comic Con: alle gloednieuwe filmtrailers op een rij!

De San Diego Comic Con is weer van start gegaan. Het zou zomaar kunnen dat je eigenlijk vrij weinig met deze beurs hebt, maar zelfs dan kun je er profijt van hebben. Er verschijnen tijdens dit evenement namelijk een hoop nieuwe trailer voor zowel films als series. De meest noemenswaardige hiervan zullen we hieronder voor jullie uitlichten.

San Diego Comic Con trailers

Het jaarlijkse Comic Con evenement in San Diego is meer dan alleen verklede mensen en kraampjes met merchandise. Er komen ter gelegenheid van deze beurs namelijk ook altijd enkele trailers uit. Zoals bijvoorbeeld de vier hieronder:

It: Chapter Two

Een tijdje terug deelden we al een trailer voor It: Chapter Two. Dit is het vervolg op de tweede verfilming van Stephen King’s verhaal omtrent de moordende clown Pennywise. Ondanks dat het hier om een soort van remake ging werd de film erg goed ontvangen. Het aankomende nieuwe deel ziet er echter nog veel spannender uit. Al helemaal nu we ook de laatste trailer voor de film hebben gezien:

It Chapter Two zal vanaf 5 september in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Top Gun: Maverick

Mocht jij een beetje van klassiekers houden, dan ben je ongetwijfeld bekend met Top Gun. Deze vliegtuigenfilm met Tom Cruise en Val Kilmer heeft door de jaren heen namelijk een bijna legendarische status opgebouwd. Er staat nu zelfs een vervolg gepland. Hiervoor is nu eindelijk de eerste trailer verschenen en de eerste reacties zijn verrassend positief:

Fans prijzen de video vooral om het nostalgische gevoel dat ze ervan krijgen. Toch zal het waarschijnlijk nog een klein jaar duren voordat we de film kunnen zien. Top Gun: Maverick staat namelijk gepland om op 16 juli 2020 te verschijnen.

His Dark Materials

Game of Thrones mag dan voorlopig niet meer terugkomen, maar is gelukkig is er inmiddels een andere veelbelovende HBO fantasyserie in aantocht. Het gaat hier om His Dark Materials, een serie waarin een  duister complot rondom gestolen kinderen centraal staat. Ondanks dat het op papier misschien niet zo bijzonder klinkt werden we van de trailer alvast erg enthousiast.

Het viel met name op dat alles een beetje oogt als de wereld van Harry Potter, maar dan nog wat donkerder. Er is een hoofdrol voor James McAvoy, welke ook in het eerdergenoemde IT te zien zal zijn. Het eerste seizoen van de serie staat gepland om dit jaar nog uit te komen.

Cats

Naast de bovenstaande indrukwekkende trailers hebben we er ook nog eentje waarvan we niet precies weten wat we ervan moeten denken. Het gaat hier om Cats, een verfilming van de gelijknamige musical. Dit project met onder andere Taylor Swift, Jennifer Hudson, Idris Elba, Ian McKellen, Rebel Wilson en  James Corden heeft weliswaar een topcast, maar oogt wat vreemd. Je kunt het hieronder zelf bekijken:

Mocht het je aanspreken dan verdient het echter zeker een kans. De film zal vanaf 19 december in de bioscopen te zien zijn.

Meer Comic Con

De Comic Con duurt nog enkele dagen, dus blijf vooral onze site in de gaten houden om op de hoogte te blijven van eventuele nieuwe trailers. Mocht jij interesse hebben in films en series dan raden we je aan om ook eens te kijken op onze speciale Netflix pagina.

Reageer op artikel:
San Diego Comic Con: alle gloednieuwe filmtrailers op een rij!
Sluiten