Met behulp van deze bizarre accessoire is je iPhone een scheerapparaat

Wist je dat je zelfs je baard kunt scheren met je iPhone? Ja echt! Maak kennis met het scheerapparaat dat je gewoon in de lightning-port van je iPhone kunt pluggen. Omdat het kan.

Je baard scheren met je iPhone, het kan!

Iets meer dan tien jaar geleden waren smartphones nog een toekomstdroom, een hoopvol stukje science-fiction. De jongeren van nu weten echter al niet meer beter. Ze kunnen alles doen met hun smartphones. Kleding en eten bestellen, miljoenen filmpjes kijken en zelfs complete virtuele werelden verkennen in schitterende games.

En dat allemaal met een apparaatje dat in je broekzak past. Daar staan we zelden bij stil. Toch zijn smartphones nog niet perfect. Ja, steeds meer consumenten hebben geen laptop meer nodig, maar er zijn van die gadgets die je slimme toestel nog niet kan vervangen.

iPhone scheerapparaat
iPhone scheer-apparaat

Denk bijvoorbeeld aan een stofzuiger, of een scheerapparaat. Oh wacht, dat is niet helemaal waar. Het Japanse techbedrijf Thank heeft onlangs een wel heel bijzondere accessoire voor je iPhone op de markt gebracht. Een scheerapparaat.

Scheerapparaat voor een schijntje

Je hoeft de kleine module enkel in je lightning port te pluggen. Motorola en LG stunten met modulariteit, maar stiekem kan dat allang met je iPhone.  Dat is natuurlijk overdreven, maar dat neemt niet weg dat we hier met een bizarre gadget te maken hebben.

iPhone scheer-apparaat

De accessoire bestaat uit een enkel roterend mesje. Maar goed, voor een snelle nood-scheersessie zou dat genoeg moeten zijn. Even snel je snorretje bijwerken en je kunt er weer tegenaan. Wel een dingetje: alle haren belanden waarschijnlijk in de speaker-grill van je iPhone…

Hmm, dit stukje innovatie slaan we maar even over. Dat moet ook wel, want voorlopig is de bijzondere accessoire van Thanko enkel in Japan verkrijgbaar. Daar leg je er 980 yen voor neer, wat neerkomt op ongeveer 7.50 euro.

Een koopje! Ach, voor je het weet duiken er kopieën op op AliExpress. Ondertussen kun je deze andere bizarre gadgets checken in onze wekelijkse AliExpress-rubriek.

The Next Web

Reageer op artikel:
Met behulp van deze bizarre accessoire is je iPhone een scheerapparaat
Sluiten