Deze geavanceerde scheeressential zorgt altijd voor een zijdezacht gezicht

Iedere man heeft de ambitie om fris en fruitig voor de dag te komen. Daar komt wel de nodige verzorging bij kijken. Weg met die onverzorgde stoppelbaard waarmee je overkomt als een kiwi die over datum is. Check dan ook onderstaande how-to video hoe jij je perfect scheert en er geen (scheer)irritaties ontstaan:

En dan nu: wat is je musthave scheeressential?

Het is niet gemakkelijk om de juiste scheeressential te vinden waarmee wij altijd met een glad gezicht voor de dag kunnen komen. Er zijn zoveel (goede) apparaten op de markt. Eentje die er bij ons uitspringt is de Philips Shaver series 9000.

Waarom is de Philips Shaver series 9000 dé scheeressential voor de man?

Ja, wij snappen deze vraag. Kijk, het gaat niet alleen om het gladde scheerresultaat. Het gaat er ook om dat het apparaat bij jou als persoon past. Iedere huid is weer anders. Daarnaast moet-ie er ook goed uitzien en in het design van je badkamer passen. Daarom willen wij de volgende vijf USP’s van de Philips Shaver series 9000 met jullie delen. Weet je niet wat een USP is? Wikipedia legt het aan je uit!

1. Perfectie in beweging

De scheerkoppen van de Philips Shaver series 9000 buigen in acht richtingen waardoor per scheerbeweging tot twintig procent meer haartjes worden afgeschoren. Resultaat: een zéér gladde scheerbeurt. Zeker als je je bedenkt dat deze scheeressential zowel droog als nat kan worden gebruikt.

2. V-Track Precision Blades

Ok, we willen niet te technisch worden, maar deze technologie zorgt ervoor dat de messen je haren in de ideale positie brengen. Dit zorgt er weer voor dat de huid in perfecte conditie blijft, omdat er minder bewegingen nodig zijn en-ie tot dertig procent gladder scheert.

3. Persoonlijke instellingen voor een perfecte shave

Iedere huid is anders. Daarom is de scheeressential van drie scheerstanden voorzien. (1) Sensitive voor de zachte doch grondige scheerbeurt, (2) Normal voor de grondige, dagelijkse scheerbeurt en (3) Fast voor snel scheren waardoor je tijd bespaart, maar nog steeds een gladde kin behoudt.

4. SmartClean PRO: het beste cleaning systeem van de markt

Wil je een scheerapparaat in de perfecte conditie houden dan moet-ie worden onderhouden. Daarom is dit scheerapparaat van SmartClean Pro voorzien. Dit systeem reinigt, smeert, droogt en laadt het scheerapparaat met één druk op de knop. En elke stap in de SmartClean-cylcus wordt in de geavanceerde gebruikersinterface weergegeven.

5. Met het design zit het wel snor

Om te laten zien dat het wel snor zit met het design van zowel het apparaat als de Smartclean heeft Philips veel onderzoek naar lifestyle trends gedaan. Echt? Ja, echt! Want ook aan dat imago moet worden gewerkt. De Philips Shaver series 9000 zal je (moderne) badkamer dan ook niet downgraden, maar juist verrijken.

Scheren maar!

Zelf het resultaat van de Philips Shaver series 9000 ervaren? Deze scheertopper is hier te koop.

In samenwerking met Philips

Reageer op artikel:
Deze geavanceerde scheeressential zorgt altijd voor een zijdezacht gezicht
Sluiten