Daniel Koster
Daniel Koster Home 11 aug 2016

Nederlanders komen met hét huis voor wanneer je uit de huwelijksboot wilt stappen

Het klinkt een beetje vreemd dat je bij het in de huwelijksboot stappen alweer denkt aan de mogelijkheid dat jullie er ook weer uit gaan stappen. Het scenario dat je gaat scheiden is er echter wel eentje om rekening mee te houden. Vooral als je een huis ontwerpt. En dat doen de Nederlandse architecten van Studio OBA!

Zonder al te natte voeten uit het huwelijksbootje stappen

Wanneer je met je geliefde het huwelijksbootje instapt ga je er natuurlijk niet vanuit dat jullie ooit weer dat bootje zullen verlaten. Echter is het toch slim om hier rekening mee te houden. Nou ja, niet om daar zelf rekening mee te houden. Als er echter architecten zijn die dit toch al doen, waarom daar dan geen gebruik van maken? Mochten jij en je geliefde dus uit elkaar drijven, dan maakt deze woonboot het scheiden een stuk gemakkelijker. Het huis bestaat uit twee delen die op een gezamenlijk fundering tot één huis zijn samen te voegen. Ga je uit elkaar? Dan schuif je die delen weer uit elkaar en zo heb jij allebei de helft van het huis tot je beschikking. Lang niet slecht!

Het scheiden een stukje gemakkelijker maken

We hopen alleen wel dat er aan alles is gedacht. Er is namelijk nog geen prototype van het drijvende huis gebouwd. Dat betekent dat wij nog niet precies weten hoe-ie eruit gaat zien. We hopen namelijk dat de twee delen ook prima single door het leven kunnen. Het gaat flink in de kosten lopen als de één een keuken mist en de ander een badkamer. Dan kun je het huis net zo goed wel verkopen. Echter lijkt het ons dat de Nederlanders hier ook wel aan hebben gedacht. Je kunt hier meer over het huis lezen. Ga zo door!

Reageer op artikel:
Nederlanders komen met hét huis voor wanneer je uit de huwelijksboot wilt stappen
Sluiten