Daniel Koster
Daniel Koster 5 apr 2016

Scheve schaatser? Via Swipebuster achterhaal je of je wederhelft op Tinder zit

We hoeven je vast niet uit te leggen dat Tinder een date-app is. Maar niet iedereen op Tinder is vrijgezel. Sterker nog, bijvoorbeeld bijna dertig procent van de gebruikers is getrouwd. Nu kun je Tinder enkel gebruiken om met anderen in contact te komen en daar geen andere bedoelingen bij hebben. Echter weten we ook als geen ander dat het merendeel op Tinder zit om lekker met anderen te flirten. Dus, vertrouw jij je vriend(in) niet of ben je gewoon benieuwd of diegene eerlijk is tegen je omtrent of ‘ie op Tinder zit? Dan hebben wij in de vorm van Swipebuster dé manier voor je om dit te achterhalen.

Met Swipebuster kom jij erachter of je vlam op Tinder zit

Swipebuster is dé manier om te achterhalen of je wederhelft op Tinder zit. De website werkt gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is aan te geven wat de naam is van je wederhelft, hoe oud ‘ie is en vanaf welke locatie ‘ie waarschijnlijk voor het laatst van Tinder gebruikt heeft gemaakt. Vervolgens krijg jij te zien wie er allemaal aan jouw voorwaarden voldoen. Zit je vriend(in) ertussen? Dan weet je genoeg. Vooral aangezien je kunt zien wanneer diegene voor het laatst op Tinder heeft ingelogd. Autsj!

Binnen een mum van tijd weten of je aan het lijntje wordt gehouden

Oké, je hoeft niet meteen van het ergste uit te gaan als je je wederhelft op Tinder tegenkomt. Wanneer je dit echter doorhebt en diegene blijft erover liegen, dan weet je dat er iets mis is. Het kost trouwens wel een goede vier euro om van Swipebuster gebruik te maken. Je kunt dan drie keer zoeken, dus ook vrienden van je een handje helpen. Of natuurlijk zelf checken wie van jouw vrienden de scheve schaatsen wellicht hebben aangetrokken! Je kunt de website hier vinden. Swipebuster is trouwens ook meteen een goede les. De website laat namelijk zien dat jouw informatie niet bepaald goed door Tinder wordt beveiligd. Handig om te weten wel!

Reageer op artikel:
Scheve schaatser? Via Swipebuster achterhaal je of je wederhelft op Tinder zit
Sluiten