Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 6 aug 2017

Schiet met de Pyro Mini vuurballen alsof je een superheld bent

Wij van WANT houden van bizarre gadgets. Of het nou op AliExpress of in de Aldi is, we zijn altijd op zoek naar toffe koopjes. Check bijvoorbeeld de Pyro Mini, waarmee je vuurballen af kunt schieten.

Waan je een superheld met de Pyro Mini

Vanuit de losse pols vuurballen schieten; wie wil dat nou niet? Juist, dat is elke kwajongens-droom en ook iets wat bij de volwassen mens een blik van verlangen kan doen verschijnen. In de vorm van de Pyro Mini wordt deze droom werkelijkheid. Ja, het apparaat is bedoeld voor illusionisten, maar dat betekent niet dat andere mensen hier geen gebruik van kunnen maken.

Vlammen werpen alsof je een superheld (of schurk) bent

De Pyro Mini is de opvolger van de Pyro en is grootte de helft van zijn oudere broertje grootte. Het idee bij de Pyro is dat je ‘m aan je pols bevestigt en dan vuurbollen kunt afvuren. Doordat-ie een stuk kleiner is, is het een stuk moeilijker voor andere personen om te zien hoe jij dit voor elkaar krijgt. Daarom is de Pyro Mini ook zeker een toffe update van de originele Pyro.

Dit is echter niet het enige verbeterpunt. De Mini werkt niet op batterijen maar op een accu die via een micro usb-ingang wordt opgeladen. De Pyro Mini kan zo’n zeshonderd vuurballen op een volle batterij afvuren. Je bestuurt de Mini via een kleine afstandsbediening waardoor je vuurballen kunt afschieten terwijl jij maximaal tien meter verwijderd bent van het apparaat. En er is een nieuwe functie waardoor je ook twee vuurballen tegelijk kunt afschieten. Dubbel zo dope dus!

Leef je jongensdroom

Zie jij er wel wat in om je jongensdroom uit te laten komen en vuurballen met je handen af te schieten? Of ben je simpelweg een illusionist die een toffe truc met vuur wilt uitvoeren? Dan is de Pyro Mini, welke iets minder dan 137 euro kost (ex dertig euro aan verzendkosten), jouw ding! Je kunt ‘m hier bestellen en je zult ‘m dan zo spoedig mogelijk in je bezit hebben. Beloof ons alsjeblieft wel dat je normaal met het apparaat omgaat. Je speelt letterlijk en figuurlijk met vuur, dus zorg dat daar geen gewonden mee vallen!

Reageer op artikel:
Schiet met de Pyro Mini vuurballen alsof je een superheld bent
Sluiten