Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 sep 2020

Schiet met scherp in Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Het spelen van een sniper in een game heeft altijd spannends. Met een enkel schot kun je de meeste vijanden verslaan. Er zijn zelfs games die daar volledig om draaien, zoals Sniper Elite en Sniper Ghost Warrior. Die laatste reeks krijgt met Sniper Ghost Warrior Contracts 2 een nieuw deel.

En hopelijk is Sniper Ghost Warrior Contracts 2 beter dan het eerste Contracts-deel van de serie. Die game kwam eind vorig jaar uit en was niet meer dan een geinig tussendoortje, terwijl we op meer hadden gehoopt.

Los met Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 werd al eerder dit jaar aangekondigd. Maar nu hebben we de eerste bewegende beelden van de game te pakken. In de trailer zien we de omgeving van de game en hoe je op een grote afstand een vijand kunt afschieten. Volgens de trailer gaat het om een schot van 1506 meter, waardoor de vijand geen flauw idee heeft wat hem overkomt. Naast het richten volg je de kogel in de trailer, totdat hij uiteindelijk zijn doel raakt

De setting van het Midden-Oosten lijkt me in elk geval een stuk interessanter dan de ijskoude setting van Siberië. Het zonnetje is fijner dan de sneeuw. Wat dat betreft staat dit vervolg al met 1-0 voor. De ontwikkelaar stelt dat dit vervolg profiteert van betere graphics, nauwkeurige wapens en meer realisme. De game wordt uitgerust met verschillende langeafstands-maps waar jij diverse missies krijgt. Daarbij kun je contracten aangaan, waarmee je op bepaalde manieren vijanden afmaakt. Het is de bedoeling dat je meer dan eens vijanden op een afstand van een kilometer afknalt.

Nog even wachten

De sniper-game moet ergens eind dit jaar uitkomen. Maar aangezien er nu nog geen datum bekend is gemaakt, lijkt het ons niet heel raar als straks bekend wordt gemaakt dat de game doorschuift naar 2021.

Reageer op artikel:
Schiet met scherp in Sniper Ghost Warrior Contracts 2
Sluiten