Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 mrt 2019

Schrik jezelf kapot met Five Nights At Freddy’s VR: Help Wanted

Eén van de engere games die je op dit moment kunt spelen, is een game uit de Five Nights At Freddy’s-serie. Er zijn inmiddels al heel wat delen van verschenen, de één misschien nog enger dan de andere. Heb je de games nooit gespeeld en ben je in het bezit van een PlayStation 4 met een VR-headset? Dan kun je jezelf straks helemaal kapot schrikken met Five Nights At Freddy’s VR: Help Wanted.

Five Nights At Freddy’s VR: Help Wanted voor de PlayStation 4

Five Nights At Freddy’s VR: Help Wanted is een game die verschillende elementen uit de originele games heeft gepakt en daar een VR-ervaring van heeft gemaakt. Daarbij kun je gebruik maken van de gewone DualShock 4-controller, maar heb je ook de optie om gebruik te maken van de PS Move motion controllers. Daarmee kun je interactie zoeken met deuren, lichtschakelaars, het aanzetten van je zaklamp en het oplossen van puzzels. Hieronder alvast een teaser van wat je straks te wachten staat.

Naast dat de game een aantal eerdere ervaringen recyclet is er ook wat nieuws te ontdekken. Je kunt in de game allemaal voorwerpen vinden in de vorm van knuffels, actiefiguren en bobbleheads, waarmee je in de prijzenhoek kunt gaan spelen. Wat je daar precies aan hebt, dat is het tweede. Heel erg lang hoef je overigens niet op de game te wachten. Five Nights at Freddy’s VR: Help Wanted moet al in het voorjaar van dit jaar verschijnen en is dan dus enkel speelbaar met de VR-headset op je kop. Eerder kwam de game al wel uit op de pc.

Heb je zo’n headset nog niet? Dan kun je hem hier scoren en genieten van de inmiddels steeds grotere bibliotheek aan games. Denk daarbij aan Borderlands 2 en Skyrim die je nu in VR kunt spelen. Wil je meer lezen over gaming en alles dat daar mee te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Schrik jezelf kapot met Five Nights At Freddy’s VR: Help Wanted
Sluiten