Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 mrt 2018

Scoor een Xbox One S voor minder dan 200 euro

Afgelopen jaar zagen we rond Black Friday dat heel veel spelcomputers en games tijdelijk voor een lagere prijs over de toonbank gingen. De artikelen die we toen schreven werden massaal gelezen. Met die gedachte zijn we altijd op zoek naar goede deals. En daar hebben we er nu weer eentje gevonden. eentje die enorm handig is als je nog geen Xbox One S hebt. Het is de kleinere versie van de Xbox One en heeft de mogelijkheid om games te upscalen naar 4K. Daarmee is hij niet zo krachtig als de Xbox One X, maar die dan ook ruim twee keer zo duur. Zeker met de nieuwe aanbieding. Je kunt nu namelijk een Xbox One S kopen voor minder dan 200 euro.

Xbox One S voor minder dan 200 euro

Dat is overigens niet de beste deal die we ooit hebben gezien. Met Black Friday kon je een Xbox One S met Assassin’s Creed Origins aanschaffen voor 177 euro. dat was een prijs die je geen eens op Marktplaats zou kunnen krijgen. Zo goed is deze deal niet. Maar mocht je hem destijds gemist hebben, dan zijn deze twee bundels alsnog de moeite waard. Het gaat om een Forza Horizon 3 of een Minecraft-bundel. Samen met een Xbox One S kost deze bundel nu 198 euro.

Xbox One S inclusief Forza Horizon 3

Deze bundel bestaat uit een Xbox one S console met een hardeschijf van 500 GB. Daar krijg je de heerlijke racer Forza Horizon 3 bij, waar je door Australië kunt scheuren. Een game om flink wat uur in te steken. Ook krijg je er de Hotwheels uitbreiding bij, waardoor je over fantasiebanen kunt rijden. Een absolute aanrader. Scoor dit pakket hier.

xbox one s

Xbox One S inclusief Minecraft

De laatste bundel is vooral geschikt voor hen die zich in een familiesetting bevinden. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn Minecraft is om je kids mee los te laten gaan. Deze bundel komt andermaal met een 500 GB console. Daar krijg je de game Minecraft inclusief Minecraft Explorer’s pack en het eerste seizoen van Minecraft Story Mode. Scoor dit pakket hier.

xbox one s

Wil je gelijk wat games er bij scoren? Dan zijn dit onze vijf tips.

Reageer op artikel:
Scoor een Xbox One S voor minder dan 200 euro
Sluiten