Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jun 2019

Scoor games met korting tijdens Steam Summer Sale

Hoewel Fortnite-ontwikkelaar Epic druk bezig is om hun Epic Game Store flink in de picture te zetten, is vooral veel pc-gamers Steam nog altijd het platform waarop men de games koopt. En dan is het fijn om te weten dat je soms games met korting kunt scoren. Ook dit jaar is de Steam Summer Sale weer terug en kun je games met soms wel meer dan tachtig procent korting scoren.

Games met korting tijdens Steam Summer Sale

De Steam Summer Sale loopt tot en met 9 juli. Waar je in het verleden per dag moest kijken wat er in de aanbieding is, daar is het de laatste zo dat aan het begin van de sale alle prijzen worden vastgesteld. Je ziet enkel per dag andere games die in het zonnetje worden gezet. Maar als jij al een tijdje twijfelt of je een bepaalde game moet aanschaffen, dan kun je nu gelijk zien of die titel met de Steam Summer Sale een mooie aanbieding heeft.

Steam Summer Sale

Op het moment van schrijven zien we op de homepage van de Steam Summer Sale games als Devil May Cry 5 (34 procent korting), Assassin’s Creed Odyssey (50 procent korting) en Two Point Hospital (ook 50 procent korting) staan als leuke nieuwe aankopen. Maar er is dus nog veel meer dan dat te ontdekken.

Daarnaast is er tijdens de salesperiode ook een minigame in de vorm van Steam Grand Prix. Daarin zijn er allemaal quests die je kunt doen door games te spelen op Steam. Als je die weet te voltooien, dan krijg je punten voor jouw team. Daarmee ‘rijdt’ je team naar de finishlijn. Elke dag worden er dan prijzen weggeven aan deelnemers van het team. Op die manier kun je bijvoorbeeld een gratis game krijgen die op je Steam Wishlist staat. Dus open je Steam-app en kijk wat je kunt scoren.

Reageer op artikel:
Scoor games met korting tijdens Steam Summer Sale
Sluiten