Scoor games tot 80% korting dankzij Black Friday op de Ubisoft Store

Op 23 november is het Black Friday. Het is een dag die vooral in de Verenigde Staten bekend is en waarbij winkels hoge kortingen geven op hun producten. Sinds een paar jaar is die traditie ook naar Nederland over gewaaid en kunnen we rond die periode heel wat dingen met korting scoren. Ook Ubisoft strooit met mooie kortingen op hun Ubisoft Store.

Daardoor kun je heel wat toffe games met een mooie korting scoren. Bovenop die korting kun je ook nog eens twintig procent extra korting krijgen als je 100 Club Units hebt. Deze Club Units krijg je voor elke euro die je uitgeeft, maar kunnen ook verdiend worden door games van Ubisoft te spelen en je account aan de Store te koppelen. Dit zijn een paar van de fijnste deals tijdens de Black Friday Sale 2018. Daarbij kijken we naar de laagste prijs zoals je hem kan scoren. Vandaar dat we een vanaf-prijs hanteren.

Assassin’s Creed Odyssey vanaf 39,89 euro

31,91 euro met de twintig procent korting!
Assassin’s Creed Odyssey is zonder twijfel één van de betere games van dit moment. De game kwam begin oktober uit, maar is nu al met een mooie korting te koop. Voor dit vriendenprijsje kun je de geschiedenisreis door Griekenland eigenlijk niet links laten liggen.

Assassin's Creed Odyssey

Far Cry 5 vanaf 30 euro

24 euro met de twintig procent korting!
Far Cry 5 kwam begin dit jaar uit en neemt je mee naar de Amerikaanse Staat Montana, waar je het in het fictieve Hope County opneemt tegen een religieuze cult. Het is een shooter met veel vrijheid en diverse missies.

Far Cry 5

Ghost Recon Wildlands vanaf 25 euro

20 euro met de twintig procent korting!
Ghost Recon Wildlands neemt je mee naar Bolivia, waar jij het als een soldaat van een elite-eenheid opneemt tegen een drugskartel. In de grote open wereld kun je gaan en staan waar je wilt en het is een ideale game om samen met vrienden te spelen.

Ghost recon wildlands

The Crew 2 vanaf 24 euro

19,20 euro met de twintig procent korting!
Voor dit geld kun je The Crew 2 eigenlijk niet laten liggen. De racegame waarbij je door de Verenigde Staten kunt scheuren, varen en vliegen kwam deze zomer uit en heeft nu dus al deze voordelige prijs.

Assassin’s Creed Origins vanaf 24 euro

19,20 euro met de twintig procent korting!
De laatste game die nog echt de moeite waard is, is Assassin’s Creed Origins. Het is één van de beste games die in 2017 uitkwam en neemt je mee naar het Oude Egypte. Een game die de Assassin’s Creed-reeks opnieuw op de kaart heeft gezet en zeer de moeite waard is!

Assassin's Creed Origins: Curse of the Pharaohs

Over de Ubisoft Store

Rechtstreeks kopen in de Ubisoft Store of Uplay geeft je duidelijke voordelen. Naast de genoemde 20% korting in ruil voor 100 Club Units zijn er pre-order bonussen, exclusieve collector’s editions en collectibles. Verder zijn er het hele jaar door interessante aanbiedingen. Ook niet te vergeten: het gebruiksgemak van shoppen via de handige Uplay app en natuurlijk gratis verzending boven de 30 euro, wanneer je bijvoorbeeld fraaie collectibles of een limited edition uitvoering bestelt.

In samenwerking met Ubisoft

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Scoor games tot 80% korting dankzij Black Friday op de Ubisoft Store
Sluiten