Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 dec 2018

Scoor nu een PlayStation 4 Slim voor 199 euro

We dachten dat we met Black Friday al een hele goede deal hadden voor de PlayStation 4. Maar vandaag blijkt dat het soms beter is om net even wat langer te wachten. Je kun nu namelijk een PlayStation 4 scoren voor 199 euro.

Een uitstekende PlayStation 4 deal

We kunnen niet anders zeggen dat dat gewoon een uitstekende deal. Het gaat om een PlayStation 4 Slim met een hardeschijf van 500 GB. Dat laatste is wel wat aan de lage kant, maar gelukkig kun je tegenwoordig op de PlayStation 4 gebruik maken van een externe harde schijf om je extra opslag te geven. Ook krijg je er de tweede generatie DualShock 4-controller bij, die ook een klein lichtje op de touchpad laat zien. En als Slim is hij lichter en stiller dan het originele model.

PlayStation 4

Heb je liever iets meer opslag? Dan kun je voor 249 euro een Spider-Man bundel kopen. Dit is een PlayStation 4 Slim met een opslag van 1 TB en daar krijg je ook nog de game Spider-Man bij. Die laatste is overigens één van de betere games van dit jaar, dus je zou het moeten zien dat je voor vijftig euro een topgame en twee keer zoveel opslag krijgt. Als je nog geen PlayStation 4 hebt, is dit wat mij betreft de beste keuze.

PlayStation 4

Als je dan zo’n spelcomputer aanschaft, kun je gelijk aan de slag met een hoop toffe games. Denk daarbij bijvoorbeeld aan God of War en Detroit Become Human, maar ook games als Assassin’s Creed Odyssey, Black Ops 4 en Red Dead Redemption 2 zijn titels die dit jaar gekleurd hebben.

Heb je een dikke 4K-tv in huis? Dan raden we je de PlayStation 4 Pro aan, die games in 4K met HDR toont. Ook deze is nu in de aanbieding en kost nu tijdelijk 299 euro. Dat is ruim honderd euro minder dat je er normaal voor betaald.

PlayStation 4

Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier!

Reageer op artikel:
Scoor nu een PlayStation 4 Slim voor 199 euro
Sluiten