Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 nov 2017

Scoor nu een Xbox One S met game voor 177 euro

Heb jij nog geen Xbox One, maar wil je naast je PlayStation 4 wel eens aan de slag gaan met een Xbox One? Dan hebben we nu een hele goede deal voor je. Je kunt bij Bol.com een Xbox One S inclusief een topgame voor 177 euro scoren. Dat is een prijs waar je op Marktplaats waarschijnlijk een boos bericht terug krijgt als je dat biedt. We zetten de drie bundels voor de console op een rij.

Xbox One S inclusief Assassin’s Creed Origins

De absolute aanrader van dit drieluik is de Assassin’s Creed Origins Xbox One S-bundel. Dit pakket bestaat uit een Xbox One S 500 GB inclusief de game Assassin’s Creed Origins. Die laatste is zonder twijfel één van de beste games van dit jaar en zodoende sla je dus twee vliegen in één klap. Een uitgebreide review van Assassin’s Creed Origins vind je hier.

Xbox One S

Scoor deze bundel hier.

Xbox One S inclusief Forza Horizon 3

Ben je echter meer een liefhebber van racegames, dan is wellicht dit pakket iets voor je. Deze bundel bestaat andermaal uit een Xbox one S console met een hardeschijf van 500 GB. Daar krijg je de heerlijke racer Forza Horizon 3 bij, waar je door Australië kunt scheuren. Een game om flink wat uur in te steken. Ook krijg je er de Hotwheels uitbreiding bij, waardoor je over fantasiebanen kunt rijden. Ook een absolute aanrader.

xbox one s

Koop ‘m hier.

Xbox One S inclusief Minecraft

De laatste bundel is vooral geschikt voor hen die zich in een familiesetting bevinden. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn Minecraft is om je kids mee los te laten gaan. Deze bundel komt andermaal met een 500 GB console. Daar krijg je de game Minecraft inclusief Minecraft Explorer’s pack en het eerste seizoen van Minecraft Story Mode.

xbox one s

Deze bundel vind je hier. Enjoy gaming!

Reageer op artikel:
Scoor nu een Xbox One S met game voor 177 euro
Sluiten