Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 aug 2018

Scoor The Division 2 met 20% korting op Ubisoft Store

We hebben het al vaker gehad over de Ubisoft Store en de voordelen die het bestellen van games daar je geeft. Het grootste voordeel is zonder twijfel de mogelijkheid om games met 20 procent korting te scoren wanneer je 100 Club Units in je bezit hebt. Die verdien je overigens al snel. Voor het spelen van Ubisoft-games krijg je er al een berg en ook voor elke euro die je in de Ubisoft Store uitgeeft krijg je er één. Natuurlijk is het dan mogelijk om een gewone game te scoren, maar het wordt pas echt interessant als je deze korting pakt op een dikke Collector’s Edition. Bijvoorbeeld die van The Division 2.

The Division 2 Phoenix Collector’s Edition

The Division 2 is één van de grotere games die in 2019 verschijnt. Andermaal krijg je te maken met de Verenigde Staten dat dankzij een virus compleet uit elkaar gevallen is. Het is aan jou als The Division-agent om orde op zaken te stellen in een RPG met veel actie-elementen. Waar het eerste deel je meenam naar New York, daar speelt dit vervolg zich af in Washington.

The Division 2

Er zijn veel verschillende versies van de game. Je hebt natuurlijk een gewone versie, er is een zogenaamde Gold Edition die je toegang geeft tot alle Year 1-uitbreidingen en je hebt een Ultimate Edition die hier nog het Deluxe Pack en het Elite Agent Pack aan toevoegt.

De echte liefhebber gaat echter voor de Phoenix Collector’s Edition. Deze bevat naast de Season Pass, het Deluxe Pack en de Elite Agent pack ook een speciale Figurine, een uitgebreide map van het strijdveld, een boek met lithographs, de soundtrack en een exclusieve steelbook. Daarmee is het een perfect exemplaar voor de echte liefhebber.

The Division 2

Is The Division 2 niet jouw ding? Geen nood! Tijdens de Gamescom houdt Ubisoft een grote sale, waardoor ook een groot aantal andere toffe games met een mooie korting te scoren zijn!

In samenwerking met Ubisoft

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Scoor The Division 2 met 20% korting op Ubisoft Store
Sluiten