Noah Korevaar
Noah Korevaar Uncategorized 13 feb 2018
Leestijd: 3 minuten

Scoor tijdens Valentijnsdag punten met deze toffe DIY-cadeau’s

Nog een paar dagen en dan is het zover: Valentijnsdag. Waar sommige mensen een hekel aan deze dag van de liefde hebben, zien anderen de dag als een kans om hun partner (of stiekem liefde) te verrassen met een doordachte verrassing. Behoor jij tot de laatste groep die de traditie wilt voortzetten, maar zit je zonder een goed doordacht idee en ben je cliché-cadeaus als chocolade, een bos bloemen en een kaartje wel zat? Blijf dan vooral verder lezen voor inspirerende DIY-cadeau’s waarmee je diegene kunt verrassen.

Voor het alcoholkoppel: alcohol in een hartje

Houdt je partner wel van een borrel en is ‘ie een fijnproever? Dan kun je ervoor kiezen om een selectie van mini-drankflesjes cadeau te doen. Deze kun je creatief verpakken in een hartvormig doosje. Zo laat je zien dat je van je wederhelft houdt en dat je hem of haar kunt verrassen met iets anders dan chocolade. Daarnaast is het ook nog eens een cadeau waar jullie samen van kunnen genieten. Dubbel winnen dus!

Een kandelaar van balonnen

Dit cadeau gaat misschien niet jaren mee, maar het gaat om het idee. Daarnaast vinden we het ook een awesome cadeau (hint hint). Ga dus aan de slag met een aantal ballonnen die je met helium vult en maak daar een toffe kandelaar van. Je kunt hier een DIY vinden!

Tover saaie mokken om tot schoolbord-mokken waar je teksten op kunt krijten

Sommige cadeau’s kosten weinig moeite, maar zijn tof om te krijgen. Dat geldt zeker voor deze schoolbord-mokken. Die creëer je op deze manier aan de hand van krijtverf. Je kunt er zelf dan een romantische tekst op schrijven die je geliefde vervolgens waarschijnlijk zal uitwissen om ‘m met andere teksten vol te kalken. Het gaat om de gedachte!

Weg met de verwelkende bos bloemen

Op een dag als Valentijn zijn een bos bloemen en een doos chocolade heel standaard. Je kunt deze echter wel zodanig verpakken dat het iets meer wordt dan een cliché-cadeau. Koop verschillende soorten snoep en -chocolade en maak hier een boeket van. Het is gemakkelijk, goedkoop en ook nog leuk!

Een andere taal voor de liefde

Je kunt gemakkelijk zelf een poster maken door binaire codes zo op te stellen dat er ‘Ik hou van je’ staat. Dit kun je ook toepassen bij andere dingen zoals een kaart, een armband of een mok. Op Etsy is het ook mogelijk je favoriete uitvoering te bestellen als je zelf geen tijd meer hebt om te knutselen.

Groots uitpakken met Nitendo

Je kunt het ook groots aanpakken. Is je partner een échte gamer en komt ‘ie vaak het huis niet uit? Probeer je partner een dag van huis te sturen of kijk wanneer ‘ie niet thuis is. Zorg er dan trouwens wel voor dat je de spullen al klaar hebt liggen zodat je elk moment kunt aangrijpen om zijn kamer om te toveren tot iets waar menig gamer jaloers van wordt. Voor instructies kun je deze site checken.

Bonus: geef je gamende liefde een 8-bit roos

Wil je voor bloemen gaan en heb je een beetje een geeky-liefde? Ga dan voor een 8-bit variant. Oké, het is geen DIY, maar het cadeau is zowel grappig als goedkoop. Voor een omgerekend bedrag van ongeveer 8,90 euro kun je ‘m hier kopen. De verzendkosten liggen helaas wel iets hoger voor internationale post buiten Verenigde Staten.

Fijne Valentijnsdag

We hopen dat je na het lezen van dit artikel het meest uit Valentijn kunt halen. Deze DIY-ideeën zijn met een klein budget en een grote dosis creativiteit te realiseren. Je kunt natuurlijk je eigen draai geven aan deze cadeautjes en hiermee een nóg persoonlijker cadeau tot stand brengen. Ga je nu al aan de slag? Heel veel succes! En natuurlijk wensen we je en je partner (of geliefde) een fijne Valentijnsdag! Check ook deze toffe Valentijnsdag-cadeautjes onder de 25 euro!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Scoor tijdens Valentijnsdag punten met deze toffe DIY-cadeau’s
Sluiten