Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 aug 2019

Ontwikkelaar deelt prachtige nieuwe screenshots Cyberpunk 2077

Als ik kijk naar dit najaar, dan lijkt het relatief rustig te zijn. Maar 2020 lijkt een absoluut topjaar te gaan worden. Dat komt mede door de release van de nieuwe spelcomputers, maar ook door een grote hoeveelheid interessante titels. Bovenaan het wenslijstje staat de game Cyberpunk 2077, de game van CD Projekt. Deze ontwikkelaar ken je weer van de geniale The Witcher-serie. Momenteel toont de ontwikkelaar gloednieuwe beelden van de game op de Gamescom. Het zal een tijdje duren voordat die beelden publiekelijk gedeeld worden. Wel hebben we nu een lading aan toffe screenshots van de game.

Cyberpunk 2077 screenshots

De Cyberpunk 2077 screenshots zouden zijn gebaseerd op de beelden die Gamescom-bezoekers zelf voorgeschoteld krijgen, maar dat kan ik dus niet bevestigen, omdat ik zelf niet op de Gamescom ben. Maar als ik naar de screenshots kijk, dan ziet het er wel mooi uit. Het zijn beelden die voornamelijk de verschillende omgevingen in de game tonen en daarbij met name strooit met mooie lichteffecten. De verschillende mooie beelden kun je hieronder bekijken.

Cyberpunk 2077
(Bron: CD Projekt) (Afbeelding: CD Projekt)
Cyberpunk 2077
(Bron: CD Projekt) (Bron: CD Projekt)
(Bron: CD Projekt)
(Bron: CD Projekt) (Bron: CD Projekt)
(Bron: CD Projekt) Bron: CD Projekt
Cyberpunk 2077
(Bron: CD Projekt) Bron: CD Projekt

Cyberpunk 2077 neemt je mee naar een toekomst waarin het min of meer normaal is om cybernetische aanpassingen bij mensen door te voeren. En dat levert heel wat ellende op. Het is een RPG die zich afspeelt in een grote open wereld en waarbij je als speler de vrijheid hebt om bepaalde dingen op je eigen manier in te vullen. Daarbij ga jij aan de slag als V, een personage die je helemaal zelf kunt inrichten. Met hem of haar ga je op avontuur en leer je verschillende vaardigheden. Je kunt gebruik maken van een zwaard om een vijand af te maken, maar je kunt je ook specialiseren als een sniper. De game staat gepland voor 16 april 2020 en verschijnt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Ontwikkelaar deelt prachtige nieuwe screenshots Cyberpunk 2077
Sluiten