Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 31 dec 2018

Met dit apparaatje heb je elke dag weer ander behang

Om de zoveel tijd kan het fijn zijn om je huis weer een andere vibe te geven. Dat kun je makkelijk doen door bijvoorbeeld meubels te verplaatsen of nieuwe accentkleuren te incorporeren met kussens of accessoires. Je muren hebben misschien nog wel de meeste invloed op hoe het er allemaal uitziet, maar zijn juist weer het moeilijkst om telkens te veranderen. Je hebt natuurlijk geen zin om regelmatig je muren te schilderen of te behangen. Met Scribit wordt het echter een heel ander verhaal. Met dit apparaatje kun je zo vaak als je wilt de patronen en kleuren op je muren veranderen, zonder ook maar een penseel of behangrol op te pakken.

Tekenrobot voor je muren

Scribit is een verticale plotter die je kunt gebruiken om te plotten, oftewel tekenen, op je muur. Met het apparaatje kun je wat je maar wilt op je muur tevoorschijn toveren en je wensen zelfs in realtime nog veranderen. Hiermee gebruik je je muren als een soort gigantisch canvas om op te experimenteren en om je kamer een verse nieuwe look te geven. Nu denk je misschien dat er alsnog een probleem is, aangezien je doorgaans tekeningen niet zo makkelijk van de muur krijgt. Met Scribit is dat echter geen probleem. Dankzij speciale gepatenteerde technologie, kan het robotje blijven tekenen en uitvegen, totdat je het resultaat hebt dat je wilt.

Scribit muur plotter

Geschikt voor elke ondergrond

Het apparaat kun je zo’n beetje op elke verticale ondergrond gebruiken van glas tot gips en zelfs op een whiteboard weet het robotje wel raad. Je kunt tegelijkertijd met vier verschillende kleuren aan de slag en in totaal zijn er zo’n 15 kleuren om je kunstwerken mee te maken. De verschillende kleuren komen in de vorm van tekenpennen, die je in het apparaat kunt stoppen.

Scribit robot muren tekenen

Preorderen via Indiegogo

Als je enthousiast bent geworden, moeten we je helaas nog wel even teleurstellen. Scribit is op het moment nog niet beschikbaar, maar je kunt wel alvast preorderen via Indiegogo. Daar kun je het ding voor 350 dollar bemachtigen en als alles goed gaat zou je je Scribit in april 2019 moeten ontvangen. Zoals altijd moet je natuurlijk wel oppassen met crowdfunding projecten, maar in dit geval hebben ze wel al ruimschoots hun investeringsdoel behaald. Op 5 juli hadden ze zelfs 3282 procent van de benodigde fondsen verzameld. Het lijkt erop dat behoorlijk wat mensen met hun muren aan de slag willen.

Mocht je nu al met je muren aan de slag willen, kun je ook voor een simpelere oplossing gaan. In de Philips Hue lijn zijn er namelijk ook lampen, die speciaal gemaakt zijn om je muren te verven met licht.

 

Scribit

Reageer op artikel:
Met dit apparaatje heb je elke dag weer ander behang
Sluiten